Tuleeko Man Unitedin miehestä Valioliigan parhaiten palkattu pelaaja? Mediassa väläytellään järisyttävää viikkopalkkaa

© Kuva: Getty Images

EM-lopputurnaus on täydessä käynnissä, mutta toisaalla käydään kovia spekulaatioita nimimiesten tulevaisuudesta seurajoukkuekartalla.

Yksi kuumista pelaajista on 28-vuotias keskikenttämies Paul Pogba, jolla on enää yksi vuosi jäljellä sopimustaan Manchester Unitedin kanssa. On selvää, että seura haluaisi kiinnittää ranskalaisen jatkosopimuksella – eikä menettää tätä ilmaiseksi vuoden kuluttua.

Eri medioissa on arvuuteltu lähes päivittäin, mitä vuonna 2018 maailmanmestaruuden voittaneelle Pogballe tapahtuu.

Esimerkiksi The Sun uutisoi sunnuntai-iltana, että United suunnittelee tekevänsä Pogbasta koko Valioliigan parhaiten palkatun pelaajan. Uusi viiden vuoden sopimus takaisi miehelle peräti 400 000 punnan viikkopalkan.

Lehden tietojen luotettavuudesta ei ole varmuutta, mutta kaukana totuudesta ei todennäköisesti olla. Kaikki tietävät, että pitääkseen pelaajansa United joutuu pian lyömään isot rahat tiskiin – eikä sekään välttämättä riitä.

Tilanne on kinkkinen seurajohdon kannalta, sillä Pogba tunnetaan epätasaisena suorittajana. Parhaimmillaan hän voisi olla tähtitieteellisen palkan arvoinen, kun taas huonoimmillaan hän ei tunnu saavan kentällä mitään hyvää aikaan.

Vuodenvaihteen tienoilla näytti vääjäämättömästi siltä, että Pogba olisi lähtökuopissa seurasta. Viime aikoina signaalit ovat kuitenkin olleet huomattavasti positiivisempia, ja on hyvinkin mahdollista, että Pogban jatkosta päästään sopuun.

Pogbalta kysyttiin asiasta hiljattain Ranskan maajoukkueen pressitilaisuudessa.

– Minulla on sopimusta yksi vuosi jäljellä, kaikki tietävät sen. Konkreettisia tarjouksia jatkolle ei ole tullut. Olen yhä Manchesterissa, hän vastasi Manchester Evening Newsin mukaan.

– Kauden jälkeen oli loma, joten en istunut alas managerin ja valmentajien kanssa. Keskityn EM-lopputurnaukseen.