Kuluvan valioliigakauden ensimmäinen ”suurten” kohtaaminen Liverpoolin ja Manchester Cityn välillä päättyi viime sunnuntaina Anfield Roadilla isäntien voitonjuhliin maalein 3-1.

Heti taiston tauottua alkoivat kiihkeät spekulaatiot siitä, mitä peräti yhdeksän pisteen karkumatkalle Liverpoolin päästäneet manchesteriläiset aikovat tehdä, kun pelaajien siirtomarkkinoiden ovet aukeavat tammikuussa .

Taivaansinisiä vuosina 2010-2018 edustaneen Yaya Tourén mielestä Cityn manageri Pep Guardiola ei ole todellakaan sanonut viimeistä sanaansa, vaan espanjalaisluotsi saattaa hyvinkin olla tammikuussa vahvistusten perässä.

– Joukkueen runko on edelleen erittäin hyvä, mutta he tarvitsevat ehdottomasti puolustajan, eikä vielä ole todellakaan liian myöhäistä, Touré kertoi Sky Sportsin haastattelussa.

– Toki laadukkaan huippupuolustajan hankkiminen on hyvin hankalaa. Tammikuu on monesti ollut se kriittinen kuukausi, jossa ratkaisuita on täytynyt tehdä, 36-vuotias konkaripelaaja jatkoi.

Tappion johdosta City putosi hetkellisesti liigan sarjataulukossa neljänneksi, joka kertoo siitä, ettei siimaa ole muille varaa antaa. Haasteet jatkuvat jälleen maajoukkuetauon jälkeen, jolloin Guardiolan miehistö saa Etihad Stadiumille vieraakseen kovakuntoisen Chelsean.