Pep Guardiola vahvisti jatkavansa Manchester Cityssä – ”Elleivät he anna minulle potkuja”

© Kuva: Getty Images

Pep Guardiola ei aio jättää Manchester Cityä tänä kesänä, vaikka joukkue ei selviäisi ensi kaudeksi Mestarien liigaan.

Manchester City on jäänyt kuluvan kauden aikana selkeäksi kakkoseksi Valioliigan mestaruustaistossa, nousten vasta viime viikolla takaisin sarjataulukon toiselle sijalle. Manchester City on vielä 14 pistettä Liverpoolia jäljessä, vaikka se on pelannut yhden ottelun enemmän kuin Jürgen Kloppin miehistö.

Manchester City on voittanut viimeisestä 10 ottelustaan yhdeksän peliä, mutta Guardiolan mukaan joukkueen parantunut vire ei ole syy hänen päätökseensä jäädä Etihad Stadiumille myös ensi kaudeksi.

– Elleivät he anna minulle potkuja, aion pysyä täällä taas toisen vuoden ajan, Guardiola kertoi lehdistölle perjantaina.

– Minun ei edes tarvitsisi ilmoittaa tätä, koska minulla on voimassa oleva sopimus (joka yltää vuoteen 2021 asti). Aion jäädä, 100-prosentin varmuudella.

– Elleivät he sano etteivät he pidä tästä ja sano, ”Me haluamme vaihtaa manageria”. Mutta 100-prosenttisesti aion pysyä täällä ensi kauden, ei siksi koska voitimme viimeiset kaksi ottelua, tai koska viime kuussa pelasimme taas hieman paremmin.

– Vaikka meillä menisi huonosti tai jäisimme kokonaan Mestarien liiga -selviytymisen (TOP4-sijojen) ulkopuolelle, en aio luovuttaa.

– Managereilla on hyviä ja huonoja hetkiä. Eivät kaikki managerit voita koko ajan. Huonoina aikoina voimme sanoa, että olemme huonoja koska olemme hävinneet joitain otteluita, joten mitä me voimme tullaksemme paremmiksi? Se on yksinkertaista.

Guardiola, joka juhlii tänään 49. syntymäpäiväänsä, kohtaa Manchester Cityn kanssa Crystal Palacen Valioliigan 23. ottelukierroksella.


CFR CLUJ vs KUPS – 100.00 JÄTTIKERROIN

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö vähintään 1€ veto KuPSin voitosta.

Saat 100.00 jättikertoimen!