Pep Guardiolan agentti antoi ison vihjeen Manchester City -luotsin tulevaisuudesta

© Kuva: Getty Images

Manchester Cityn manageri Pep Guardiola ei aio vaihtaa maisemaa kuluvan kauden jälkeen UEFA:n rangaistuksesta huolimatta, hänen agenttinsa Josep Maria Orobitg on vihjaillut.

Manchester City sai viime viikon perjantaina painavan rangaistuksen UEFA:lta jäätyään kiinni merkittävistä taloussääntörikkeistä. Seura ei saa pelata Mestarien liigassa tai Eurooppa-liigassa seuraavan kahden kauden aikana, mikä on herättänyt epäilyksiä Guardiolan ja kumppaneiden uskollisuudesta seuraa kohtaan.

Orobitg on kuitenkin muistuttanut, ettei Guardiolalla ole tapana purkaa sopimuksiaan ennenaikaisesti.

– Guardiola saattaa sopimuksensa aina loppuun saakka. Ja tämä [sopimus Cityn kanssa] päättyy kesäkuussa 2021, hän kertoi El Mundolle.

Guardiola jätti Barcelonan, kun hänen toistaiseksi voimassa oleva sopimuksensa katalonialaisseuran kanssa tuli päätökseen vuonna 2012. Hän vietti seuraavaksi kolme kautta Bayern Münchenin riveissä, jättäen saksalaisseurankin vasta sopimuksensa päätyttyä.

Guardiola otti ohjat Manchester Cityssä vuonna 2016, allekirjoittaen uuden sopimuksen toukokuussa 2018. Jos hän todella pysyy Etihad Stadiumilla nykyisen sopimuksensa loppuun asti, kyseessä olisi Guardiolan pisin ajanjakso minkään seuran peräsimessä.