”Ehkäpä Mourinho on itse lääkäri” – Pep Guardiola tulistui kilpakumppaninsa syyttelyistä

© Kuva: Getty Images

Pep Guardiola on tulistunut José Mourinhon väitteistä. Tottenham-manageri vihjaili Manchester Cityn vaikuttaneen Raheem Sterlingin poistamiseen Englannin maajoukkueryhmityksestä.

Sterling vapautettiin ryhmästä pohjevamman myötä ennen keskiviikon Islanti-ottelua. Mourinho syytti Englannin maajoukkuemanageri Gareth Southgaten myöntyneen City-manageri Guardiolan vaatimukseen.

– Me tiedämme kaikki, että Sterling tulee pelaamaan, Mourinho sanoi lehdistötilaisuudessa.

– Kun Eric Dier jätti maajoukkueen viime kuussa, hän ei pelannut kahdessa seuraavassa Tottenhamin ottelussa. Tässä on pieniä yksityiskohtia, jotka Garethin olisi syytä selittää.

Guardiola itse kiisti Mourinhon väitökset. Valmentajakaksikon keskinäinen kilpailu lähti käyntiin jo viime vuosikymmenen alussa La Ligassa. Guardiola valmensi tuolloin Barcelonaa ja Mourinho Real Madridia.

– Mourinhon on täytynyt keskustella Englannin ja Manchester Cityn lääkäreiden kanssa. Ehkäpä Mourinho on itse lääkäri. Enpä tiedä, City-manageri kommentoi medialle.

– En aio vastata mihinkään Josésta. Sanoin vain näin, koska hän syytti meitä jostakin, jota emme ole tehneet. Se ei pidä paikkaansa. Teidän täytyy kysyä näistä asioista lääkäreiltä eikä minulta.

City ja Tottenham kohtaavat toisensa lauantaina Valioliigassa. Ottelu käynnistyy kello 19:30 Suomen aikaa.