Manchester Cityn puolustuspäässä valtavia poissaoloja – Pep Guardiola arvioi takaiskujen merkitystä mestaruustaistelussa

© Kuva: Getty Images

Pep Guardiola ei usko Manchester Cityn puolustuspään loukkaantumisten vaikuttavan merkittävästi joukkueen mestaruustaisteluun.

Citizensin vaihtoehdot alakerrassa ovat loppumassa kesken Aymeric Laporten ja Fernandinhon saatua tällit keskiviikon vierasottelussa Wolverhamptonia vastaan. Myös John Stones, Ruben Dias ja Kyle Walker ovat jo valmiiksi sivussa.

Muista vaihtoehdoista Nathan Aké on mahdollisesti myös poissa sunnuntaina.

– Tilanne voisi olla parempi, mutta kuten olen sanonut moneen kertaan meidän on pystyttävä pärjäämään näiden poissaolojen kanssa, Guardiola sanoi lehdistölle.

– Jos jäljellä olisi monia otteluita ja kuukausia, olisimme suurissa ongelmissa. Mutta yhteen tai kahteen peliin pelaajat tekevät kyllä parhaansa, vaikka he eivät pelaisi omalla pelipaikallaan.

– Joskus pelaajien keskittyminen on korkeammalla, kun he eivät pelaa omalla paikallaan. Näimme heidän pystyvän siihen Wolvesia vastaan.

City kohtaa sunnuntaina vieraskentällä West Hamin. Joukkue johtaa ennen kahta viimeistä kierrosta sarjaa kolmen pisteen erolla Liverpooliin.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.