Arsenal suuntaa harjoitusleirille Dubaihin ilman hyökkääjäänsä Pierre-Emerick Aubameyangia, kertoo Sky Sports.

Aubameyang, 32, on viimeksi pelannut Arsenalin paidassa 6. joulukuuta tullen lyhyesti vaihdosta kentälle Evertonia vastaan. Kyseisen ottelun jälkeen Tykkimiehet otti gabonilaiskärjeltä joukkueen kapteeninnauhan pois hänen ”viimeisimmän kurinpidollisen rikkomuksen” takia.

Athleticin mukaan rikkomuksella viitattiin Aubameyangin ulkomaan reissuun, jolta hän palasi sovittua myöhemmin. Hän sai Arsenalilta luvan matkustaa Ranskaan tapaamaan äitiään sillä ehdolla, että hän palaa Englantiin tiettyyn päivään mennessä. Gabonilaishyökkääjä palasi kuitenkin Lontooseen vasta seuraavana aamuna.

Kyseessä oli toinen kerta viime vuonna, kun Aubameyang pudotettiin kokoonpanosta myöhästelyn takia.

Arsenal on tämän kuun siirtoikkunassa valmis kuuntelemaan tarjouksia Aubameyangista, jonka sopimus seuran kanssa päättyy ensi kauden jälkeen.

Al Nassr tarjoutui ottamaan Aubameyangin loppukaudeksi lainalle sopimuksella, joka sisältäisi osto-option. Saudiarabialaisseura oli myös valmis maksamaan Aubameyangin palkkakulut kokonaisuudessaan, mutta gabonilaiskärki haluaa tiettävästi jatkaa uraansa Euroopassa. Hänet on yhdistetty myös muun muassa Paris Saint-Germainiin, AC Milaniin ja Marseilleen.