Telegraph: Rafael Benítez haluaa Newcastlen manageriksi – hankintalistalla heti kaksi Englannin maajoukkuepelaajaa

© Kuva: Getty Images

Espanjalainen Rafael Benítez haluaa Telegraph-lehden tietojen mukaan palata Newcastlen manageriksi. Seura on siirtymässä saudiomistukseen, ja kohuttu kauppa saattaa saada lopullisen sinettinsä tällä viikolla.

Moni uumoilee, että nykyinen luotsi Steve Bruce joutuisi siinä tapauksessa tekemään tilaa jollekin huippunimelle. Telegraph kuitenkin on jo aiemmin kertonut, että Bruce saisi jatkaa ainakin tämän kauden loppuun asti ja hän voisi mahdollisesti pysyä managerina vielä senkin jälkeen.

Lehden mukaan Benítez on kuitenkin halukas siirtymään Kiinasta takaisin Koillis-Englantiin ja hankkimaan Newcastlen paitaan muun muassa englantilaispelaajat John Stonesin ja Ross Barkleyn.

Toppari Stones, 25, saa todennäköisesti luvan lähteä Manchester Citystä siirtoikkunan avauduttua, ja Chelsean keskikenttäpelaaja Barkleykin, 26, janoaa enemmän peliaikaa vuonna 2021 pelattavien EM-kisojen alla.

Benítez nauttii suurta suosiota Newcastlen fanien keskuudessa tehtyään seurassa hyvää työtä kolmen kauden ajan. Mies lähti viime kesänä sopimuksen umpeuduttua.

Newcastlen managerin paikalle on huhuttu myös muun muassa Tottenhamin entistä luotsia Mauricio Pochettinoa.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!