Lähde: Raheem Sterling provosoi käsirysyn itse – siksi kiistapukari jäi rangaistuksetta

© Kuva: Getty Images

Englannista kuului tiistaiaamuna kummia. Erittäin vahvaa ja tehokasta syksyä pelannut Raheem Sterling oli päätetty hyllyttää maajoukkueesta Englannin kohdatessa torstaina EM-karsinnoissa Montenegron.

Sterlingin hyllytyksen syynä oli nujakka maajoukkuetoveri Joe Gomezin kanssa pelaajien ruokalassa. Kaksikko kävi kuumana Valioliigan sunnuntaina huippuottelussa Liverpool-Manchester City, ja valmentaja Gareth Southgaten mukaan ”tunteet olivat edelleen pinnassa”.

Moni saattoi ihmetellä sitä, miksi Gomezia ei rankaistu nujakasta lainkaan, vaan hän on yhä vaihtoehto kokoonpanoon torstaina. The Telegraphin mukaan syy on siinä, että Sterling provosoi koko käsirysyn itse.

Vielä sunnuntain pelin päätyttyä näytti siltä, että kaikki oli Sterlingin ja Gomezin välillä kunnossa, sillä miehet halasivat toisiaan loppuvihellyksen soitua. Maanantaina, Gomezin suureksi yllätykseksi, Sterling kuitenkin alkoi heti saavuttuaan St George’s Parkin harjoituskeskukseen nälviä Gomezia. Telegraphin silminnäkijöiden mukaan Sterling yritti provosoida fyysisen yhteenoton.

Sterlingin kerrotaan piruilleen Gomezille ja kyselleen, uskooko tämä yhä olevansa ”iso mies”. Gomez otti kuitenkin tölvimisen iisisti, vältti fyysistä yhteenottoa ja pikemminkin perääntyi tilanteesta. Daily Mail kertoo, että Sterling sen sijaan tarrasi Gomezia kaulasta.

Sterling pyysi myöhemmin anteeksi sekä Gomezilta että muulta joukkueelta, ja kaksikon kiistan uskotaan nyt olevan ohi. Gomez ei saanut minkäänlaista rangaistusta.

Sterling pysyy edelleen maajoukkueen matkassa ja saattaa pelata vierasottelussa Kosovoa vastaan sunnuntaina.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!