Roberto Mancini lähetti tiukan varoituksen ennen Englannin kohtaamista: ”Meidän on oltava varovaisia hänen kanssaan”

© Kuva: Getty Images

Roberto Mancini on puhunut Englannin tähtihyökkääjä Raheem Sterlingin potentiaalisesta uhasta Italian alakerralle ennen sunnuntai-illan EM-finaalia.

Sterling on ollut avainosa Englannin menestystä kesän EM-kisoissa. Manchester Cityn laitahyökkääjä on tehnyt kolme maalia ja antanut yhden maalisyötön, minkä lisäksi hän hankki ratkaisevan rangaistuspotkun alkuviikon välierävoitossa Tanskaa vastaan.

Mancini, joka valmensi Manchester Cityä vuosina 2009-2013, on varoittanut pelaajiaan Sterlingin vaarallisuudesta ennen odotettua loppuottelua. Italialaisluotsi kuitenkin myöntää, ettei 26-vuotias ole Englannin hyökkäyksen ainoa tuliase.

– Englannilla on vahva joukkue ja heiltä löytyy monta hyvää pelaajaa myös penkiltä. Mutta se että pääsimme tänne asti tarkoittaa, että olemme myös vahvoja, saneli Mancini lehdistölle.

– Sterling on kehittynyt paljon ja hän on todella nopea. Meidän on oltava varovaisia hänen kanssaan. Mutta sitten heiltä löytyy myös Harry Kane. Englannin hyökkäys on todella hyvä, nopea ja tekninen.

– Fyysisesti joukkue on meitä vahvempi, mutta jalkapalloa pelataan pallo maanpinnassa. Joskus pienin joukkue voittaa. Toivottavasti me voitamme, mutta sitä varten meidän on annettava kaikkemme.

LUE MYÖS: