Ralf Rangnick toivoo Man Unitedin pelaajien seuraavan Cristiano Ronaldon rehellistä esimerkkiä: ”Yhtenäisessä joukkueessa tämä tapahtuu automaattisesti”

© Kuva: Getty Images

Ralf Rangnick toivoo Manchester Unitedin pelaajien seuraavan Cristiano Ronaldon esimerkkiä puhumalla suoraan joukkueen ongelmista pukukopissa.

36-vuotias portugalilaistähti varoitti aiemmin Unitedin heikkojen tulosten saavan jatkoa, jos seura ei pysty ratkaisemaan asenneongelmaa.

United on ennen lauantain Aston Villa -ottelua sarjataulukossa vasta seitsemäntenä. Seuran vastuuvalmentajaksi kauden loppuun saakka palkattu Rangnick toivoo joukkueeltaan sujuvampaa sisäistä kommunikaatiota.

– Meillä on useampia huippupelaajia. Kuten Cristiano sanoi, meidän on tehtävä töitä ja kehityttävä yhdessä joukkueena. On tärkeää puhua pojille suoraan asioista. Se auttaa paljon jopa pukukopissa, Rangnick kommentoi lehdistölle.

– Jos Cristiano esimerkiksi tai joku muista pelaajista välittää sen suoraan pelaajille kentällä tai pukukopissa, se on enemmän kuin tervetullutta.

– Meillä on tarpeeksi kokeneita pelaajia, jotka voivat olla roolimalleja harjoituksien, ja otteluiden lisäksi myös pukukopin keskusteluissa tai kun he ovat yhdessä hotellissa vierasottelussa.

– Yhtenäisessä joukkueessa tämä tapahtuu automaattisesti, joten voin vain kutsua jokaista pelaajaa, myös kokeneempia tekemään sitä säännöllisesti.

Lähde: Telegraph


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.