Manchester Unitedin väliaikaismanageri Ralf Rangnick ei pitänyt alkuunkaan joukkueensa ensimmäisestä puoliajasta keskiviikkona Mestarien liigan neljännevälierien avausosassa Atlético Madridin vieraana.

Ottelu alkoi Unitedin kannalta karmaisevalla tavalla, kun João Félix puski kotijoukkueen johtoon jo seitsemännellä minuutilla. Manchesteriläiset pitivät avausjaksolla ja läpi ottelun enemmän palloa kuin vastustajansa, mutta ensimmäisellä puoliajalla vieraat eivät saaneet yhtään laukausta kohti maalia ja vaikuttivat alati haavoittuvaisilta.

United tuli lopulta tasoihin kymmenen minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä, kun vaihdosta sisään tullut Anthony Elanga viimeisteli 1-1-loppulukemat taululle läpiajonsa päätteeksi.

Rangnickin mukaan Manchester United pelisuunnitelma meni mönkään heti Félixin maalin myötä.

– En tiedä, pelastinko sen, mutta ensimmäisen puoliajan esityksen jälkeen ainoa suunta oli ylöspäin, kommentoi Rangnick BT Sportille.

– En voi vieläkään uskoa sitä, miten pelasimme ensimmäisellä puoliajalla. Pelasimme ilman vakaumusta ja aggressiivisuutta, ja siksi olimme vaikeuksissa.

– Toisella jaksolla pelasimme paremmin, pidimme palloa merkityksellisillä alueilla ja jos olisimme pelanneet kymmenen minuuttia pidempään, olisimme saattaneet voittaa pelin. Meidän on pelattava paremmin kuin ensimmäisellä jaksolla pelasimme. Olin todella pettynyt esitykseemme ensimmäisellä puoliajalla.

– Olimme pallottomana ja pallollisena aivan liian huolissamme emmekä ottaneet riskejä. Pelasimme vain omalla puoliskollamme, ja se on vaikeaa Atléticon kaltaista joukkuetta vastaan.

– Heidän maaliaan oli vaikea puolustaa, loistava keskitys ja viimeistely. Meidän on pelattava vakuuttavammin pallon kanssa, tarvitsemme enemmän juoksuja syvyyteen, ja sillä tavalla teimme maalimmekin. Siten meidän on pelattava heitä vastaan.

– Olimme seitsemän minuutin jälkeen tappiolla ja suunnitelmamme meni romukoppaan.