Manchester Unitedin pelaajalegenda Roy Keane ei pidä siitä ajatuksesta, että joukkueen väliaikaismanageri Ralf Rangnick jatkaisi ensi kaudesta alkaen seuran neuvonantajana sekä Itävallan A-maajoukkueen päävalmentajana.

Uutisoimme torstaina Athleticin tietojen pohjalta, että Rangnick harkitsee vakavissaan siirtymistä Itävallan peräsimeen. Hänen on kuitenkin määrä jatkaa tämän kauden jälkeen Unitedissa konsulttina kaksivuotisella sopimuksella.

Rangnick ei torstaina halunnut syventyä Itävalta-pestiä koskeviin kysymyksiin, mutta hän vahvisti, että periaatteessa hänen aikataulunsa mahdollistaisi jatkossa kahden työtehtävän hoitamisen samanaikaisesti.

– Voin vahvistaa, että jatkan ehdottomasti konsultin roolissa.

– Se jättäisi tilaa toiselle työlle, mutta niin me sovimmekin viime vuoden marraskuussa.

Telegraphin tietojen mukaan Rangnickin rooli Unitedin neuvonantajana keskittyy pitkälti rekrytoimiseen, ja hänen odotetaan työskentelevän konsulttina kuusi päivää kuukaudessa.

Keane ei kuitenkaan pidä tuplaroolista ajatuksena. Hänen mielestään olisi parempi, että United aloittaisi kokonaan puhtaalta pöydältä tulevana kesänä, kun uusi manageri Erik ten Hag saapuu seuraan.

– Minusta puhtaalta pöydältä aloittaminen uuden valmentajan kanssa ei olisi huono asia, kommentoi Keane Telegraphin mukaan.

– Se (tuplarooli) ei ole mahtava juttu. Minusta se vain lisää hämmennystä. Maajoukkuepesti on valtava työ itsessään, joten uskon, että kahden roolin hoitaminen olisi vaikeaa.

LUE MYÖS: