Virallista: Southamptonin manageri teki pitkän jatkosopimuksen

© Kuva: Getty Images

Valioliigassa sijalla 14 oleva Southampton on solminut pitkän, nelivuotisen jatkosopimuksen managerinsa Ralph Hasenhüttlin kanssa. Asiasta uutisoi ensin Sky Sports, ja seura vahvisti asian tiistaiaamupäivällä.

52-vuotias Hasenhüttl aloitti Pyhimysten valmentajana joulukuussa 2018. Hän korvasi tuolloin Mark Hughesin. Hasenhüttlin alkuperäinen 2,5 vuoden sopimus ulottuisi kesään 2021, mutta nyt sitä ollaan siis pidentämässä kolmella vuodella.

Southampton nöyrtyi lokakuussa kotikentällään historiallisesti maalein 0-9 Leicesterille, mutta on noussut sen jälkeen tukevasti takaisin jaloilleen. Viimeisistä 16 pelistään Southampton on voittanut puolet, ja jättänyt samalla putoamisviivan kauemmas taakseen. Se on napannut muun muassa Chelsean ja Tottenhamin päänahat.

Hasenhüttl on seuran kannattajien keskuudessa pidetty henkilö. Hän on antanut tilaisuuksia Michael Obafemin ja Yan Valeryn kaltaisille nuorille pelaajille.

Ennen Englantiin päätymistään Hasenhüttl muistetaan parhaiten RB Leipzigin valmentamisesta. Kahdeksan A-maaottelua peliurallaan pelannut Hasenhüttl oli RB Leipzigin historian ensimmäinen pääsarjavalmentaja, ja hän luotsasi joukkueen jo ensimmäisellä bundesliigakaudella sarjan kakkoseksi. Aiemmin itävaltalainen valmensi muun muassa VfR Aalenin ja FC Ingolstadtin sarjanousuihin.

Southampton on seitsemän pistettä putoamisviivan yläpuolella, kun sarjasta on pelaamatta yhdeksän kierrosta.

Muokattu 2.6. klo 12.24: Lisätty seuran virallinen vahvistus. 


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!