Katkeruutta ilmassa? Southampton-luotsi piikitteli Manchester Unitedin pelaajille: ”Juhlivat tätä kuin Valioliigan mestaruutta”

© Kuva: Getty Images

Manchester United teki sunnuntaina häikäisevän tempun St Mary’s Stadiumilla, kun Edinson Cavanin fantastinen sisääntulo johdatti Ole Gunnar Solskjærin miehistön kahden maalin tappioasemasta 3-2-voittoon Southamptonia vastaan.

Southamptonin päävalmentaja Ralph Hasenhüttl ei kuitenkaan ollut lainkaan vaikuttunut siitä, miten Unitedin pelaajat juhlivat voittoaan vierasjoukkueen pukuhuoneessa dramaattisen nousunsa jälkeen.

– Voit kuulla, kuinka he juhlivat heidän pukuhuoneessaan. Nyt ainakin tiedän, mitä me tänään saimme aikaiseksi ja miten kova vastustaja me olimme heille, sillä he juhlivat kuin he olisivat juuri voittaneet Valioliigan mestaruuden, Hasenhüttl totesi ottelun jälkeen.

– Se oli ehdottomasti osoitus jostain, kun he juhlivat voittoaan tällä tavalla. Se ei tullut heille helpolla. Heidän oli pelattava tänään parhaimmalla tasollaan, jotta he pystyivät voittamaan meidät. Me voimme olla ylpeitä omasta suorituksestamme.

LUE MYÖS: FA ottamassa Edinson Cavanin rasistisen Instagram-viestin käsittelyyn – tuleeko jättimäinen pelikielto?

Hasenhüttl jatkoi omiensa kehumista ja nosti esille James Ward-Prowsen erinomaisen esityksen. Southampton-kapteenin upea vapaapotku tuplasi joukkueen johdon avausjaksolla, mitä ennen hänen kulmapotkunsa johti Jan Bednarekin puskumaaliin.

– Ei ainoastaan hänen vapaapotkunsa, vaan se työ mitä hän tekee joukkueensa eteen, on aina todella hyvällä tasolla. Valitettavasti, se ei tällä kertaa riittänyt tuomaan meille pisteitä, itävaltalainen lisäsi.


PÄIVÄN VIHJE: SOUTHAMPTON – ARSENAL

Arsenalin ykköstykistö on kehässä – painuuko viikonlopun cup-nyhjäys unholaan?