Valioliigan huippuhyökkääjä vahvisti Manchester Unitedin kiinnostuksen – ei sulkenut ovea tulevaisuuden siirrolle

© Kuva: Getty Images

Wolverhamptonin maalitykki Raúl Jiménez on vahvistanut, että Manchester United oli kiinnostunut hankkimaan hänet viime kesänä. Meksikon maajoukkuehyökkääjä ei kuitenkaan ole sulkenut pois tulevaisuuden siirtoa Old Traffordille.

Jiménez, joka heilutti maaliverkkoja peräti 27 kertaa kaudella 2019-20, oli Manchester Unitedin kohdelistalla Ole Gunnar Solskjærin etsiessä itselleen uutta hyökkääjää. Manchesterilaisseura päätyi kuitenkin hankkimaan Edinson Cavanin vapailta markkinoilta siirtoikkunan viimeisenä päivänä.

Jiménez allekirjoitti samaan aikaan vuoteen 2024 ulottuvan jatkosopimuksen Wolverhamptonin kanssa, mutta saattaa jättää Molineux Stadiumin ennen sen umpeutumista. Myös Juventuksen on kerrottu olevan hanakasti 29-vuotiaan kärkimiehen perässä.

– Yhtenä aamuna, kun heräsin, Juventus halusi minut. Toinen seura oli Manchester United. Tiedän vain, että minusta tehtiin tarjouksia. Yhteisymmärrykseen ei kuitenkaan koskaan päästy, eikä mikään siirto ollut erityisen lähellä [toteutua], Jiménez kertoi TUDN:lle.

– Olen todellisuudessa hyvin tyytyväinen Wolverhamptonissa. Ei ole koskaan väärin olla paikassa, jossa olet tyytyväinen. Kaikki kuitenkin tietävät, etten ole tyytyväinen [pelivireeseeni]. Haluan aina enemmän.

– Se (siirto) ei toteutunut tällä kertaa. Jos se jossain vaiheessa tapahtuu, on sen oltava paras vaihtoehto minulle, Wolvesille ja joukkueelle jonne siirryn. Mutta olen todella tyytyväinen Wolvesissa, jossa minua pidetään hyvin tärkeänä pelaajana.

Nuno Espirito Santon luotsaama Wolverhampton on tällä hetkellä yhdeksäs Valioliigan sarjataulukossa. Jiménez on tehnyt neljä maalia kahdeksaan sarjaotteluun kauden 2020-21 puolella.