Carlo Ancelotti odottaa Evertonin hyökkääjältä enemmän: ”Hän pystyy paljon, paljon parempaan”

© Kuva: Getty Images

Evertonin manageri Carlo Ancelotti odottaa enemmän hyökkääjältään Richarlisonilta.

Richarlison, 23, on pelannut tällä kaudella enimmäkseen vasemmalla laidalla Dominic Calvert-Lewinin tehtaillessa tehoja piikissä.

Uudessa roolissa esiintynyt Richarlison on pelannut toiseksi suurimmat minuutit kaikista Evertonin pelaajista, mutta useista mahdollisuuksista huolimatta hän ei ole onnistunut odotetulla tavalla. Brassihyökkääjä on tehnyt 34 ottelussa yhteensä 12 maalia, joista kuusi on tullut Valioliigassa.

Ancelotti toivoo Richarlisonin onnistuvan paremmin ensi kaudella, mutta mieluusti jo aikaisemmin.

– Hänellä oli ongelmia kauden alussa. Hän aloitti hyvin, mutta sitten hän sai pelikiellon, matkusti maajoukkueen mukaan ja sitten hän oli sivussa henkilökohtaisesta syystä. Hän ei ole aina ollut täydessä fyysisessä kunnossa, mikä on vaikuttanut hänen teknisiin suorituksiin, kommentoi Ancelotti Daily Mailin mukaan.

– Hänellä oli hyvä jakso, kun Dominic Calvert-Lewin oli sivussa. Hän teki maaleja ja pelasi hyvin hyökkääjänä, mutta hän pystyy paljon, paljon parempaan ensi kaudella. Ja toivottavasti hän pystyy parempaan myös tämän kauden viimeisissä peleissä.

Ancelottilta kysyttiin, kärsiikö Richarlison itseluottamuksen puutteesta.

– Ei, hän ei ole kadottanut itseluottamustaan. Hän on nuori pelaaja, jolla on todella vahva motivaatio, koska hän haluaa pelata täällä ja maajoukkueessa ja hän haluaa pelata olympialaisissa.

– Mutta me emme saa unohtaa, että hän on yhä nuori pelaaja. Kun minä sanon, että hän pystyy parempaan, se ei johdu itseluottamuksen puutteesta tai siitä, etteikö hän olisi tarpeeksi hyvä. Hän on fantastinen hyökkääjä, huippupelaaja, ja hän on pelannut normaalin kauden, mutta hän on niin tasokas pelaaja, että hän pystyy paljon parempaan.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!