Crystal Palacen manageri Roy Hodgson kohtaa lauantaina entisen suojattinsa, kun hän vierailee joukkueineen Frank Lampardin valmentaman Chelsean luona.

Hodgson valmensi Lampardia toimiessaan Englannin A-maajoukkueen käskyttäjänä.

Lampard valmentaa aikuisten edustustasolla vasta toista kauttaan, mutta hän on lyönyt vakuuttavat näytöt pöytään. Viime kaudella hän johdatti Derbyn Mestaruussarjan nousukarsintoihin ennen kuin palasi Chelseaan, jota hän edusti pelaajaurallaan 13 vuotta.

Hänen ensimmäinen ottelunsa Chelsean managerina päättyi 0-4-tappioon Manchester Unitedia vastaan, mutta sittemmin lontoolaisten otteet ja tulokset ovat kääntyneet huomattavasti positiivisempaan suuntaan.

Chelsea voitti seitsemän ottelua putkeen, kunnes se hävisi liigacupin neljännellä kierroksella Man Unitedille. Sen jälkeen Chelsea on pelannut taas kaksi peliä tappioitta.

Hodgson sanoi perjantaina lehdistötilaisuudessa, että hän tiesi aina Lampardin onnistuvan managerina.

– Frank Lampard on tehnyt todella hyvää työtä, siitä ei ole epäilystäkään, kommentoi Hodgson FourFourTwon mukaan.

– Myös seura (Chelsea) on tehnyt hyvää työtä, kun se on kannustanut manageriaan ja hänen ryhmäänsä käyttämään pelaajia, jotka ovat aiemmin olleet lainalla. Jokainen seurassa ansaitsee kehut siitä.

– Olen varma, että Frank on enemmän kuin tyytyväinen siihen, miten hänen joukkueensa on aloittanut, miten se on pelannut ja missä tilanteessa he ovat Valioliigassa ja Mestarien liigassa.

– Kunnioitin aina Frankia suuresti pelaajana. Olen aika varma, että hän pitää huolen siitä, että maailma tulee arvostamaan häntä samalla tavalla managerina.