Chelsean kannattajat raivona seurajohdon toiminnasta: ”Aivotonta”

© Kuva: Getty Images

Moni Chelsean kannattaja on purkanut sosiaalisessa mediassa raivoaan keskikenttäpelaaja Ruben Loftus-Cheekin vakavan loukkaantumisen johdosta.

Lontoolaisseura vahvisti torstai-iltana verkkosivuillaan, että Loftus-Cheekin akillesjänne repeytyi keskiviikon harjoituspelissä New England Revolutionia vastaan.

Kannattajat ovat seurajohdolle vihaisia siitä, että joukkue joutui pelaamaan merkityksettömän pelin rapakon takana ennen tärkeätä Eurooppa-liigan loppuottelua. Nyt pahimmat pelot toteutuivat, ja Loftus-Cheek on pitkään sivussa kentiltä.

– Huipputyötä. Se maksoi paikalliselle pojalle mahdollisuuden pelata eurocup-finaalissa oman seuransa riveissä – ystävyysottelun takia, joka olisi pitänyt siirtää toiseen ajankohtaan sillä sekunnilla, kun pääsimme loppuotteluun, eräs fani manaa Twitterissä.

– Seura on (Maurizio) Sarrille ja Ruben Loftus-Cheekille anteeksipyynnön velkaa. He pakottivat managerin viemään edustusjoukkueen ystävyysotteluun 3 000 mailin päähän vain kaksi viikkoa ennen isointa peliä sitten vuoden 2017. Aivotonta, kommentoi toinen.

– Ettekö olisi voineet pelata ystävyysottelun Eurooppa-liigan loppuottelun jälkeen? Katsokaa nyt, mitä tapahtui yhdelle parhaista pelaajistamme. Tämä seura on vitsi! Hyödytön johtokunta! kirjoittaa kolmas.

Yhden fanin mielestä turhauttavinta Loftus-Cheekin loukkaantumisessa on juuri se, että se olisi ollut täysin vältettävissä.

– Voitte kutsua sitä halutessanne hyväntekeväisyyspeliksi, mutta se oli seuralta markkinointijuoni Yhdysvaltojen markkinoilla ja kostautui massiivisella tavalla. Stadion ei ollut edes puoliksi täynnä, ja paras keskikenttäpelaajamme loukkaantui pitkäksi aikaa.


Näin lunastat 50€ ilmaisen livevedon Mestarien liigaan! 

  1. Avaa tili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20€ ja lyö vähintään 1€ veto mihin tahansa kohteeseen, jossa kerroin on 1,50 tai suurempi.
  3. Saat heti 50€ arvoisen live-vedon!