Chelsean kannattajat raivona seurajohdon toiminnasta: ”Aivotonta”

© Kuva: Getty Images

Moni Chelsean kannattaja on purkanut sosiaalisessa mediassa raivoaan keskikenttäpelaaja Ruben Loftus-Cheekin vakavan loukkaantumisen johdosta.

Lontoolaisseura vahvisti torstai-iltana verkkosivuillaan, että Loftus-Cheekin akillesjänne repeytyi keskiviikon harjoituspelissä New England Revolutionia vastaan.

Kannattajat ovat seurajohdolle vihaisia siitä, että joukkue joutui pelaamaan merkityksettömän pelin rapakon takana ennen tärkeätä Eurooppa-liigan loppuottelua. Nyt pahimmat pelot toteutuivat, ja Loftus-Cheek on pitkään sivussa kentiltä.

– Huipputyötä. Se maksoi paikalliselle pojalle mahdollisuuden pelata eurocup-finaalissa oman seuransa riveissä – ystävyysottelun takia, joka olisi pitänyt siirtää toiseen ajankohtaan sillä sekunnilla, kun pääsimme loppuotteluun, eräs fani manaa Twitterissä.

– Seura on (Maurizio) Sarrille ja Ruben Loftus-Cheekille anteeksipyynnön velkaa. He pakottivat managerin viemään edustusjoukkueen ystävyysotteluun 3 000 mailin päähän vain kaksi viikkoa ennen isointa peliä sitten vuoden 2017. Aivotonta, kommentoi toinen.

– Ettekö olisi voineet pelata ystävyysottelun Eurooppa-liigan loppuottelun jälkeen? Katsokaa nyt, mitä tapahtui yhdelle parhaista pelaajistamme. Tämä seura on vitsi! Hyödytön johtokunta! kirjoittaa kolmas.

Yhden fanin mielestä turhauttavinta Loftus-Cheekin loukkaantumisessa on juuri se, että se olisi ollut täysin vältettävissä.

– Voitte kutsua sitä halutessanne hyväntekeväisyyspeliksi, mutta se oli seuralta markkinointijuoni Yhdysvaltojen markkinoilla ja kostautui massiivisella tavalla. Stadion ei ollut edes puoliksi täynnä, ja paras keskikenttäpelaajamme loukkaantui pitkäksi aikaa.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!