Reilun kahden vuoden aikana 90 minuuttia peliaikaa – konkarivahti ei ole katunut siirtoaan Valioliigan jättiseuraan: ”Olen rakastanut jokaista minuuttia”

© Kuva: Getty Images

Konkarivahti Scott Carson ei ole katunut päivääkään siirtoaan Derbystä Manchester Cityyn.

36-vuotias Carson allekirjoitti elokuussa 2019 Cityn kanssa kauden mittaisen lainasopimuksen, jota jatkettiin kesällä 2020 yhdellä kaudella. Viime kesänä hänen sopimuksensa Derbyn kanssa päättyi ja City nappasi englantilaisvahdin vapailta markkinoilta kauden 2021-22 ulottuvalla sopimuksella.

Carson on edustanut Cityä jo reilun kahden vuoden ajan, mutta saanut vastuuta ainoastaan yhdessä ottelussa. Konkarivahti on siitä huolimatta ”rakastanut jokaista minuuttia” seurassa.

– Siitä lähtien kun allekirjoitin sopimuksen, olen rakastanut jokaista minuuttia tässä seurassa, Carson kertoo.

– Olen koko urani ajan halunnut pelata, mutta jo tänne tullessani tiesin, etten tule juurikaan pelaamaan. Minulle oli alusta alkaen selvää, että minun on erittäin vaikeaa päästä pelaamaan yhtäkään ottelua.

– Mutta minulla oli kaksi vaihtoehtoa: pelaanko lasten kanssa Derbyssä vai tulenko harjoittelemaan maailman parhaiden pelaajien kanssa maailman parhaan valmentajan alaisuuteen. Tein päätöksen, jota en ole katunut päivääkään.

Englannin A-maajoukkueessa neljä kertaa esiintynyt Carson on edustanut Derbyn ja Man Cityn lisäksi urallaan myös West Bromwichia, Wigania, Charltonia, Aston Villaa, Liverpoolia, Sheffield Wednesday’ta sekä Leedsiä. Englantilaisvahdin uran ainoa ulkomaan visiitti nähtiin vuosina 2011-13, kun hän pelasi Turkissa Bursasporin riveissä.


Everton – Liverpool | Liverpool on punainen!

Juhliiko Pool Merseysiden derbyssä? Vieraskertoimissa tarjolla herkkua!