Sergio Agüeron sopimus Manchester Cityn kanssa päättyy 14 kuukauden kuluttua, eikä argentiinalaiskärki ole varma mitä hän tulee sen jälkeen tekemään.

Agüero, joka täyttää ensi kuussa 32 vuotta, siirtyi Etihad Stadiumille Atlético Madridista 40 miljoonalla eurolla vuonna 2011. Hänestä on sen jälkeen tullut seuran kaikkien aikojen paras maalintekijä ja Valioliigan nelinkertainen mestari.

Agüero olisi avoin palaamaan Espanjaan, mutta hän on myös useampaan otteeseen vihjaillut siirtyvänsä kasvattiseuraansa Independienteen. Hänen ainut aktiivinen tavoitteensa on kuitenkin Mestarien liigan voitto Manchester Cityn kanssa.

– Se on hankalaa. En ole miettinyt, mitä tulen tekemään. Tiedän, että sopimukseni on joka päivä lähempänä umpeutumista. Tarjouksia tulee todennäköisesti olemaan, mutta katsotaan, Agüero kertoi El Chiringuitolle.

– Juuri nyt haluan vain yrittää voittaa Mestarien liigan Cityn kanssa. Se olisi uskomaton saavutus sekä minulle että seuralle. Mutta en ole oikein ajatellut mitä tulisin tekemään vuoden 2021 jälkeen. Jos ensi kausi alkaa myöhemmin, se tulee todennäköisesti päättymäänkin myöhemmin.

– Monien pelaajien sopimukset päättyvät kesäkuussa – meidän on katsottava miten asia päätetään selvittää. Jos sopimuksia pidennetään, en tiedä, katsotaan sitten miten se menee.

– En sulje pois paluuta Espanjaan, tai siirtoa mihinkään muuhunkaan maahan. En tiedä mitä tulen tekemään. Tänä päivänä minulla on hyvä ja mukava olo Manchesterissa. Haluan tehdä kaiken tässä seurassa parhaimmalla mahdollisella tavalla, sitten me näemme mitä tulee tapahtumaan.