Arsenal-toppari joutui someraivon kohteeksi – avautuu työnsä raskaasta puolesta

© Kuva: Getty Images

Arsenalin keskuspuolustajan Shkodran Mustafin viime vuosi oli vaikea. Fanien rajut kommentit iskivät erityisen lujasti sosiaalisessa mediassa saksalaistopparia vasten kasvoja.

Arsenalin vahva viime kausi hyytyi viimeisten kuukausien aikana, ja joukkue hävisi neljä viimeisestä kuudesta pelistään. Heikko vire pudotti Tykkimiehet myös Mestarien liiga -paikoilta. Mustafi nousi fanien keskuudessa etenkin sosiaalisessa mediassa syntipukiksi huonoihin tuloksiin.

– Keskuspuolustajana paineet ovat valtavat. Kun tekee virheen, paine vain nousee. Sen käsitteleminen ei ole helppoa. Topparina on tehtävä työ täydellisesti, jotta on pelannut normaalin pelin. Vaikka voittaa jokaisen taklauksen ja kaikki kaksinkamppailut, yksi virhe tuhoaa sen kaiken, Mustafi sanoo Arsenalin verkkosivujen haastattelussa.

– Sosiaalista mediaa on vaikea käsitellä, vaikka asiat menisivät hyvinkin. Kun ne menevät huonosti, se on vielä vaikeampaa. Kun asiat menevät huonosti, ei niistä kommenteista luonnollisestikaan tykkää. Olen onnistunut sulkemaan niitä hieman ajatuksistani pois. On turhauttavaa lukea niitä kommentteja, mutta sitä on vain pysyttävä ammattimaisena.

Viime kaudella 31 ottelua pelannut 27-vuotias saksalainen on pudonnut tällä kaudella vaihtopenkille David Luizin saavuttua seuraan. Mustafi on pelannut vain kolmessa ottelussa Valioliigassa tällä kaudella.

– Joskus kommenttien kanssa on täysin eri mieltä, mutta ammattilaisena on jätettävä vastaamatta. Seuraavana päivänä on mentävä harjoituksiin, ja on tärkeämpää käyttää energia kentällä itsensä kehittämiseen kuin sosiaaliseen mediaan.


CFR CLUJ vs KUPS – 100.00 JÄTTIKERROIN

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö vähintään 1€ veto KuPSin voitosta.

Saat 100.00 jättikertoimen!