Arsenal ja Tottenham valmistautuvat hieman erilaiseen siirtomarkkinakesään.

The Telegraph kertoo, ettei kumpikaan lontoolaisseura aio käyttää hankintoihin lantin lanttia tänä kesänä, ellei ensin myydä nykyjoukkueesta pelaajia pois.

Jäljelle jää oikeastaan kolme vaihtoehtoa: vapaat agentit, lainat ja pelaajavaihdot. Molemmat seurat havittelevat Telegraphin mukaan yhtä vapaata agenttia: Chelsean Williania.

Kesästä 2013 Chelseassa pelanneen Willianin sopimus umpeutuu 30. kesäkuuta, ellei jatkosta päästä sopuun. 31-vuotias Willian on pelannut Chelseassa kaiken kaikkiaan 329 ottelua tehoin 59+59. Willian haluaisi lehden mukaan kolmivuotisen sopimuksen, ja Chelsea suostuu tarjoamaan vain kahta vuotta.

Telegraphin mukaan Tottenham on myös kiinnostunut hankkimaan Thomas Meunierin vapaana agenttina. Hänen sopimuksensa PSG:n kanssa umpeutuu tänä kesänä.

Arsenal taas on lehtihuhuissa yhdistetty vaihtokauppaan, jossa Alexandre Lacazette siirtyisi Atlético Madridiin ja Arsenal saisi tilalle Thomas Lemarin. Siirtohuhuissa on pyörinyt myös Arsenalin Pierre-Emerick Aubameyang, jonka sopimus päättyy reilun vuoden kuluttua.