Dušan Vlahović jäi saamatta – Arsenal käänsi katseensa Ligue 1:n maalitykkiin

© Kuva: Getty Images

Arsenal on etsinyt siirtomarkkinoilta hyökkääjää koko tammikuun ajan, mutta ainakaan toistaiseksi seura ei ole onnistunut vahvistamaan hyökkäyskalustoaan.

Fiorentinan Dušan Vlahović yhdistettiin vahvasti Arsenaliin, mutta lopulta Juventus kaappasi serbialaishyökkääjän riveihinsä 75 miljoonalla eurolla. Siirto saanee virallisen sinettinsä tänään perjantaina.

Tammikuun siirtoikkuna sulkeutuu tulevana maanantaina, joten Arsenalilla alkaa olla kiire hyökkääjähankinnan suhteen. On mahdollista, että Tykkimiehet pelaa kuluvan kauden loppuun luottaen kahteen nykyiseen kärkipelaajaansa, Alexandre Lacazetteen ja Eddie Nketiahiin, mutta seura yrittää viimeiseen asti välttää tämän skenaarion.

ESPN:n mukaan Arsenal on kääntänyt katseensa Lillen kanadalaishyökkääjä Jonathan Davidiin.

David, 22, on ollut kuluvan kauden aikana oivassa maalivireessä ja iskenyt 12 osumaa Ranskan Ligue 1:ssa. Lille ei kuitenkaan ole halukas myymään maalitykkiään kesken kauden, mutta kenties rahakas tarjous saisi ranskalaisseuran mielen muuttumaan.

Myös ruotsalaishyökkääjä Alexander Isak on Arsenalin kiinnostuksen kohteena, mutta hänet saadakseen pohjoislontoolaisseuran tulisi rikkoa siirtosummaennätyksensä. Isakin, 22, sopimuksen ulosostohinta on nimittäin peräti 90 miljoonaa euroa.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.