Tottenham lähellä keskikenttäpelaajan hankintaa – loistaa parhaillaan Afrikan mestaruuskisoissa

© Kuva: Getty Images

Tammikuun siirtoikkuna on auki vielä lähes kuusi täyttä päivää, ja Tottenhamin uskotaan tekevän useampia peliliikkeitä ennen ikkunan sulkeutumista. Yksi mahdollinen siirto on keskikenttäpelaaja Sofyan Amrabatin siirto. Amrabatin tapauksessa puhutaan lainasta, johon sisältyisi osto-optio.

Sekä Tottenhamin valmentaja Antonio Conte että jalkapallojohtaja Fabio Paratici näkisivät Amrabatin hyvänä vahvistuksena Spursille. Myös Amrabat itse haluaa nimenomaan Tottenhamiin. Näin ainakin siirtoasioihin erikoistuneen toimittajan Fabrizio Romanon mukaan.

Neuvottelut Tottenhamin ja Amrabatin nykyisen seuran Fiorentinan välillä ovat edistyneessä vaiheessa, mutta eivät vielä valmiita. Ennen siirron toteutumista Tottenham haluaisi vielä päästä eroon ennätyshankinnastaan Tanguy Ndombélésta. Hänestä on ollut huhujen mukaan kiinnostunut ainakin AS Roma.

Juttu jatkuu twiitin jälkeen.

Amrabat on 25-vuotias puolustava keskikenttäpelaaja, joka on ajautunut Fiorentinassa valmentaja Vincenzo Italianon epäsuosioon. Kauden 11 Serie A -ottelussa peliminuutteja on kertynyt vain 214. Vielä edellisellä kaudella Amrabat kuului Fiorentinan ehdottomiin runkopelaajiin, mutta nyt firenzeläisseura on valmis luopumaan hänestä.

Tällä hetkellä Amrabat on Marokon maajoukkueen mukana Afrikan mestaruusturnauksessa. Hän on pelannut täydet 90 minuuttia kolmessa viimeisessä ottelussa, ja onnistunut kisoissa hyvin. Marokko eteni tiistaina turnauksen puolivälieriin kukistettuaan Malawin.

Alankomaissa syntynyt Amrabat aloitti pelaajauransa Utrechtissa ja pelasi myös Feyenoordissa, Club Bruggessa ja Hellas Veronassa ennen Fiorentinaan siirtymistään. Hän edusti alle 15-vuotiaiden maajoukkuetasolla vielä Hollantia, mutta vaihtoi sittemmin Marokon edustusasuun.

Sofyan Amrabatin isoveli on entinen Watfordin laitahyökkääjä Nordin Amrabat, joka pelaa nykyisin AEK Ateenassa.

Lähde: The Athletic


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.