Valioliigaseura Newcastle Unitedin siirtyminen saudiomistukseen ei ole vielä varmistunut, vaikka osapuolet ovat jo sopineet kaupasta.

Newcastlen managerilta Steve Brucelta kysyttiin tilanteesta Sky Sportsin haastattelussa.

– Minulla on mahtava työskentelysuhde (Newcastle-pomo) Lee Charnleyn kanssa, ja hän sanoi minulle ”Kun on jotakin kerrottavaa, Steve, minä kerron sinulle”, Bruce vastasi.

– Olemme jättäneet asian siihen ja ryhtyneet taas töihin. Olen pimennossa, kuten suurin osa ihmisistä, ja siitä olen oikeastaan iloinen, koska en voi kommentoida sitä. Ei siitä ole syytä puhua, koska en oikeasti tiedä.

[readmore from=Newcastle]

Moni uumoilee, että Bruce joutuisi väistymään jonkun huippumanagerin tieltä, mikäli kauppa saa sinettinsä. Silloin rahahanat aukeaisivat toden teolla.

– Jos se on hyväksi Newcastlelle ja seura aikoo yrittää kilpailla näiden seurojen (Liverpool ja Manchester City) kanssa, olisi mahtavaa olla osa sitä. Rakastaisin sitä, että pääsisin näkemään sen ja olemaan osa sitä. Toivon niin tapahtuvan, mutta sillä aikaa minun on vain jatkettava hommia, odotettava, käärittävä hihat ja yritettävä saavuttaa tuloksia, jotta seura menee eteenpäin, kommentoi Bruce.

– Jos niin tapahtuu Newcastlelle tulevaisuudessa, se on hienoa – olisin erittäin tyytyväinen. Pelissä leimautuu, ja siksi nautin Mestaruussarjassa valmentamisesta. Uskon pärjääväni useimpia ihmisiä vastaan siinä sarjassa. Mutta jos olisin siinä tilanteessa, jossa oikeasti olisi mahdollisuus voittaa ja joukkue olisi yhtä hyvä kuin Newcastlella vuonna 1995 ja myös Sir Bobby Robsonin alaisuudessa, se olisi mahtavaa. Uskoisin pärjääväni, tietysti uskoisin.