Newcastle Unitedin Steve Bruce saattaa hyvinkin olla seuraava manageri, joka saa potkut Valioliigassa.

Newcastle on pelannut jo kymmenen peräkkäistä ottelua ilman voittoa, jos kaikki kilpailut huomioidaan. Valioliigan sarjataulukossa joukkue on sijalla 16 – 19 ottelusta koossa on 19 pistettä.

Lauantain Aston Villa -tappion jälkeen Newcastlen kotiareenan ulkopuolelle kokoontui faneja, jotka vaativat Brucen erottamista.

– Meillä on ollut heikko jakso, ja voin ymmärtää, miltä heistä tuntuu. Tilanne on vaikea, Bruce totesi ennen tiistain Leeds-ottelua.

[readmore from=Newcastle]

– Ei voi muuta kuin valmistautua parhaalla mahdollisella tavalla ja yrittää sivuuttaa äänet. Meidän on yritettävä saada hyvä tulos. Olen nähnyt lupaavia merkkejä, mutta itseluottamus on vähän matalalla, hän jatkoi.

– Olen ollut tässä tilanteessa aiemmin, ja siitä kokemuksesta voi ammentaa. Siitä ei ole lainkaan epäselvyyttä, että se on vaikeaa, mutta olen edelleen vakuuttunut. En koskaan välttele haasteita. Menen sekaan ja teen parhaani.

Kahdeksassa edellisessä pelissään Newcastle on tehnyt vain yhden maalin, mutta Allan Saint-Maximinin ja Ryan Fraserin paluu voi muuttaa asian.

Lähde: ESPN