José Mourinhon pää kääntymässä 60 miljoonan euron ennätyshankinnan suhteen: ”Olen epäillyt hänen ammattimaista asennettaan”

© Kuva: Getty Images

Tottenham maksoi vuosi sitten Tanguy Ndombéléstä noin 60 miljoonaa euroa ranskalaiselle Lyonille. Debyyttikausi Spursissa ei todellakaan mennyt niin kuin ennätyshankinnalta odotettiin. Nyt Tottenhamin manageri José Mourinho on kuitenkin löytämässä yhteisen sävelen Ndombélén kanssa.

Ndombélén asettuminen Lontooseen on ollut haasteita täynnä. Mies oli käytännössä edellisen managerin Mauricio Pochettinon hankinta, mutta Pochettino sai potkut jo viime marraskuussa. Tilalle pestattiin Mourinho, joka ei viime kaudella antanut juurikaan peliaikaa Ndombélélle.

Torstai-iltana Ndombélé ratkaisi Tottenhamille jatkopaikan Eurooppa-liigan kolmannelle karsintakierrokselle, kun hän teki joukkueensa 2-1-voittomaalin bulgarialaista Lokomotiv Plovdivia vastaan. Ndombélé tuli kentälle vaihdosta tunnin kohdalla.

Mourinho kertoi ottelun jälkeen, että hän alkaa hiljalleen lämmetä Ndombélélle, jonka ominaisuudet ovat eittämättä maailman huippuluokkaa.

– En koskaan ole epäillyt hänen ominaisuuksiaan. En koskaan. Joinakin hetkinä olen epäillyt hänen motivaatiotaan, sitoutumistaan ja ammattimaista asennettaan. Tällä hetkellä uskon häneen, Mourinho kertoi Sky Sportsin mukaan.

– Tällä hetkellä hän harjoittelee todella hyvin. Hän vielä kuntoutuu loukkaantumisestaan ja hänen fyysinen kuntonsa kohenee. Ja tänään (torstaina) hän todella antoi meille sen, mitä tarvitsimme viimeisen puolen tunnin aikana, Mourinho kehui.

Mourinho kertoi myös, että he tekivät Ndombélén kanssa yhdessä päätöksen siitä, ettei hän aloittanut Plovidv-peliä, koska keskikenttäpelaaja hakee vielä pelikuntoaan.

– Tällä hetkellä todella uskon, että hänestä on meille paljon iloa, Mourinho sanoi.

Tottenham kohtaa Valioliigassa seuraavaksi vieraissa Southamptonin. Ottelu pelataan ensi sunnuntaina.


JUVENTUS – BARCELONA
25€ LIVEVETO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Talleta vähintään 20€ ja aktivoi 100% talletusbonus.
3. Saat pelitilillesi heti Juventus – Barcelona otteluun 25€ ilmaisen livevedon.