Teemu Pukki totisen paikan edessä viikonloppuna – ”Siitä voi tulla todellinen teurastus”

© Kuva: Getty Images
Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

Teemu Pukin kova ja tiukka syksy niin seura- kuin maajoukkueessa jatkuu lauantaina, kun Norwich isännöi Valioliigan hallitsevaa mestaria Manchester Cityä.

Norwich voitti kauden toisessa ottelussaan Newcastlen, mutta kauden kolme muuta ottelua Liverpoolia, Chelseaa ja West Hamia vastaan eivät ole tuottaneet pisteitä Valioliigassa.

– Aikamoinen Carrow Roadin taika saa olla, vaikka kuinka huuhkajalasien läpi ottelua katsoisi. Toki toivon Teemulle maalia, Viasatin selostaja Ville Kuusinen ennakoi Valioliiga.comille.

Norwichin alakerta on hyvin siipirikkoinen, mikä hankaloittaa nousijoiden urakkaa.

Max Aarons loukkasi maaottelutauolla ilmeisesti polvensa, Christoph Zimmermannilla on nilkan kanssa ongelmia ja Timm Klosekin on poissa. Alakerran optimilinjasta siis kolme poissa, ja kun siihen yhtälöön ymppää Cityn, niin kaikella rakkaudellakin sanottuna, siitä voi tulla todellinen teurastus.

Norwich on yrittänyt pitää kiinni omasta pelityylistään, ja Kuusista askarruttaa se, pitääkö manageri Daniel Farke tästä kiinni nytkin.

– Tekisikö hän peliliikkeen ja laittaisi oman pelityylin tauolle ja yrittäisi jotain inhorealistista? Onko sekään toisaalta riittävää? Brighton yritti pitää omasta pelityylistään kiinni ja otti kuonoonsa 0-4. Bussitaktiikkakaan ei välttämättä riitä.

Ottelussa nähdään kaiken järjen mukaan Valioliigan tämän hetken kolme parasta maalintekijää. Cityn Sergio Agüero on tehnyt kuusi maalia, Pukki ja Cityn Raheem Sterling viisi maalia mieheen.

Pukki on tehnyt tänä syksynä Norwichin ja Suomen paidoissa maalit Liverpoolia, Newcastlea, Chelseaa, Kreikkaa ja Italiaa vastaan.

– Kyllä sitä varmasti nostetaan mediassa esille. Näin juuri netissä kiertäviä tilastoja, että Pukki olisi ollut viimeisen vuoden aikana tehokkaampi kuin Cristiano Ronaldo.

– Olisi mielenkiintoista nähdä, mitä Agüero saisi aikaan Norwichissa. Pukki kyllä tekisi Cityssäkin maaleja samalla tahdilla. Aguerolla on varmasti tuossa matsissa
kivempaa kuin Pukilla.

Norwich-Manchester City nähdään Ville Kuusisen selostamana Viasat Jalkapallo -kanavalla ja Viaplayssa lauantaina kello 19.30.

Kimmo Mäkinen

Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS