Teemu Pukki on tällä hetkellä luultavasti Suomen seuratuin urheilija. Valioliigassa syyskuun pelaajaksi valittu hyökkääjä on noussut nopeassa ajassa myös koko jalkapalloa seuraavan maailman tietoisuuteen.

Maalitykin äiti Teija Pukki kertoo Futisäidin käsikirjassa jännittävänsä poikansa pelejä todella paljon.

− En yleensä katsele pelejä muiden kanssa, vaan yksin. Stressaan pelejä todella paljon, joskus se tarttuu jopa koiraammekin, josta tulee myös levoton, hän naureskelee.

Varsinkin viime aikoina Norwich-hyökkääjästä on kirjoitettu paljon mediassa. Teija Pukki yrittää olla lukematta liikaa poikaansa liittyviä juttuja.

− Tietysti tuntuu hyvältä, että pojallani menee hyvin. En ole kuitenkaan kovin aktiivinen lukemaan hänestä verkosta. Menestystä juhlitaan, mutta media on armoton, kun asiat eivät suju hyvin pelaajalla tai joukkueella, Teija Pukki kertoo.

Teija Pukki paljastaa myös kirjassa, että ennen kuin Teemu löysi nykyisen vaimonsa Kirsikan, äiti kävi siivoamassa ja tekemässä pojalle ruokaa. Tästä pääsi nauttimaan myös toinen Huuhkajien pelaaja.

− Ennen kuin Teemu löysi vaimonsa, tein kerran kuukaudessa vähän perusteellisemman siivouksen Teemun huoneistossa, kun hän pelasi Euroopassa. Oleskellessani Tanskassa tein ruokaa Teemulle ja hänen ystävälleen Lukelle (Lukas Hradeckýlle), Teija kertoo.

Lähde: Norwich Evening News