Teemu Pukin peli nähdään lauantaina vasta jälkilähetyksenä – Viasatin Antti Salo: ”Hyvin vähän on tähän mennessä tullut kriittistä palautetta otteluvalinnoista”

© Kuva: Getty Images
Pian jatkuu Valioliiga!

Valioliigan ja Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Valioliigan ja Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

Teemu Pukin edustama Norwich pelaa tulevana lauantaina Valioliigassa toista sarjanousijaa Aston Villaa vastaan, mutta ottelua ei nähdä suorana Suomessa.

Valioliigan TV-oikeudet omistava Viasat on tähän mennessä näyttänyt suorana Norwichin jokaisen tämän kauden ottelun, mutta lauantaina Kanarialintujen otteita voi seurata vasta jälkilähetyksenä. Norwichin pelin sijaan suorana näkyy samaan aikaan alkava kärkitaisto Liverpool-Leicester.

– Tiedettiin jo kauden alla, että tulee sanomista, keskustelua valinnoista kauden aikana, kommentoi Viasatin taustayhtiön Nordic Entertainment Groupin jalkapallotuottaja Antti Salo.

– Näytettiin seitsemän Pukin peliä putkeen. Kiinnostus Pukkia kohtaan on edelleen kovaa, mutta nyt tuli ensimmäistä kertaa vastaan ottelu, joka haastaa kiinnostavuudessaan Pukin matsit. Eli vastakkain sarjaa johtava Liverpool ja yksi haastajista, joka voi horjuttaa Poolin mestaruushaaveita, eli Leicester. Oltiin aika yksimielisiä tuotantotiimin kanssa, että nyt on tämän pelin vuoro.

– Valinnat ovat minun vastuullani, mutta kyselen myös selostajilta, studioisänniltä, asiantuntijoilta, yhteensä varmaan yli kymmenen ihmisen kanssa sparrailen valintoja.

Pukin otteet kiinnostavat suomalaisia seuraajia, mutta myös Valioliigan suurseuroilla on oma iso yleisönsä.

– Liverpoolin ja Man Unitedin ottelut ovat olleet todella katsottuja.

– Hyvin vähän on tähän mennessä tullut kriittistä palautetta otteluvalinnoista.

Viasat ei pysty yksiselitteisesti valitsemaan, minkä ottelun se näyttää. Paljon riippuu myös siitä, mitä pelejä Englannin päädyn tv-yhtiöt näyttävät.

– Minäkin haluaisin nähdä suosikkijoukkueeni ottelut, jos maksaisin paketista. Mutta samaan aikaan ihmiset ovat ymmärtäneet yhä paremmin sopimuksen reunaehdot ja tv-yhtiön aseman, kertoo Salo.

– Varoitukseksi niille, jotka haluavat katsoa jälkilähetyksen 21.30: Pukki-pelistä laajennetut highlightit tauolla. Eli jos haluaa kattoa matsin kokonaisuudessaan myöhemmin, kannattaa olla tauon ajan muualla. Jos taas vain Pukin otteet kiinnostavat, niin niistä saa kyllä kattavan käsityksen Liverpool-Leicester-pelin tauolla.

Valioliiga viikonloppuna 5.-6. lokakuuta

Lauantai

14.30
Brighton-Tottenham (Viasat)

17.00
Burnley-Everton
Liverpool-Leicester (Viasat)
Norwich-Aston Villa
Watford-Sheffield United

19.30
West Ham-Crystal Palace (Viasat)

Sunnuntai

16.00
Arsenal-Bournemouth
Manchester City-Wolverhampton
Southampton-Chelsea (Viasat)

18.30
Newcastle-Manchester United (Viasat)

Pian jatkuu Valioliiga!

Valioliigan ja Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Valioliigan ja Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS