Norwichin ja Tottenhamin välinen valioliigakamppailu Carrow Roadilla päättyi värikkäiden vaiheiden jälkeen 2-2.

Norwich aloitti ottelun pirteästi, ja se siirtyikin ottelussa johtoon 18. peliminuutilla Mario Vrančićin osumalla. Keskikenttäpelaaja sai aivan liikaa tilaa Spurs-puolustajilta, ja pääsi laukomaan pallon maaliin boksin reunalta.

Ottelun puhutuin tilanne tapahtui 33. minuutilla. Teemu Pukki luuli jo vieneensä Norwichin kahden maalin karkumatkalle, mutta suomalaishyökkääjän maali hylättiin lopulta VAR-tarkauksen jälkeen paitsiona.

Hidastusten perusteella on mahdotonta sanoa, oliko suomalainen paitsiossa vai ei. Maalin hylkääminen on aiheuttanut suurta keskustelua ympäri Eurooppaa. Monien mielestä maali olisi pitänyt hyväksyä, ja VAR on pilaamassa jalkapallon.

Tottenham onnistui nousemaan ottelussa tasoihin toisella jaksolla. Tanskalainen keskikenttäpelaaja Christian Eriksen laukoi vapaapotkusta komeasti vieraat tasoihin ottelun 54. minuutilla.

Neljä minuuttia myöhemmin Spursin Dele Alli siirsi pelivälineen verkkoon komean kuvion päätteeksi, mutta tilanne oli niukasti paitsio.

Norwich siirtyi onnekkaasti johtoon 61. minuutilla. Pukki yritti ottaa syötön haltuun boksin sisällä, mutta haltuunotto karkasi. Se kuitenkin kimposi Serge Aurierin jalasta omaan maaliin.

Tottenham nousi ottelussa toistamiseen tasoihin Harry Kanen rangaistuspotkusta syntyneellä osumalla 83. peliminuutilla. Cristoph Zimmermann kaatoi Kanen, ja pallo vietiin pilkulle. Lisäosumia ei ottelussa enää nähty.

Samaan aikaan pelattiin myös West Hamin ja Leicesterin välinen ottelu. Ottelu päättyi lukemiin 1-2, joten Leicester vankisti asemaansa sarjakakkosena.

Leicesterin Demarai Gray epäonnistui rangaistuspotkussa ottelun alkuhetkillä. Kelechi Iheanacho iski vieraat johtoon avausjakson loppupuolella, mutta Pablo Fornals toi kotijoukkueen tasoihin kuitenkin nopeasti. Gray kuittasi epäonnistuneen rangaistuspotkunsa ottelun toisella jaksolla iskemällä Leicesterin voittomaalin.