Teemu Pukki iski viikonloppuna ottelun ainoan maalin, kun Norwich kaatoi Bournemouthin 1-0-lukemin. Kyseessä oli Huuhkajat-kärjen kauden kymmenes sarjamaali ja tämä tarkoittaa sitä, että muun muassa Talksportille työskentelevä Jake Watson tulee ottamaan Pukki-tatuoinnin.

Watson ei uskonut Pukki partyn jatkuvan enää tällä kaudella. Hän sanoi, että suomalainen ei tule tekemään kymmentä valioliigamaalia tällä sesongilla. Hän oli niin varma asiasta, että lupasi tatuoida takapuoleensa Pukki-aiheisen tatuoinnin, jos on väärässä.

Kautta on jäljellä vielä 15 kierrosta, mutta Pukki päästi Watsonin jännityksestä hyvissä ajoin. Toimittaja kertoikin tuoreessa radiolähetyksessä, että lupaus pidetään.

Moni odotti, että Watsonin takapuolta tulisi jatkossa komistamaan Pukin kasvot tai jokin muu muotokuva, mutta hän valitsi hyvien perusteluiden myötä toisin. Kyseessä on hänen ensimmäinen tatuointinsa, joten hän ei halua pitkäkestoista kasvokuvaa, joka sisältää muun muassa paljon värittämistä. Watson kertoi sen sijaan tatuoivansa #PukkiParty-tekstin takapuoleensa.

talkSPORT

@talkSPORT
“I made a bet that’s come back to bite me on the bum... literally.” 😳

“I said if Pukki got 10 PL goals for #NCFC this season I’d get him tattoed on my backside.” 🤦‍♂️

@JakeWatson_TV’s regretting a bet he made at the start of the season! 😅

The @talkSPORT2 host explains all! 👀