Kymmenen täynnä! Toimittaja lunastaa lupauksensa ja ottaa Pukki-tatuoinnin

© Kuva: Getty Images

Teemu Pukki iski viikonloppuna ottelun ainoan maalin, kun Norwich kaatoi Bournemouthin 1-0-lukemin. Kyseessä oli Huuhkajat-kärjen kauden kymmenes sarjamaali ja tämä tarkoittaa sitä, että muun muassa Talksportille työskentelevä Jake Watson tulee ottamaan Pukki-tatuoinnin.

Watson ei uskonut Pukki partyn jatkuvan enää tällä kaudella. Hän sanoi, että suomalainen ei tule tekemään kymmentä valioliigamaalia tällä sesongilla. Hän oli niin varma asiasta, että lupasi tatuoida takapuoleensa Pukki-aiheisen tatuoinnin, jos on väärässä.

Kautta on jäljellä vielä 15 kierrosta, mutta Pukki päästi Watsonin jännityksestä hyvissä ajoin. Toimittaja kertoikin tuoreessa radiolähetyksessä, että lupaus pidetään.

Moni odotti, että Watsonin takapuolta tulisi jatkossa komistamaan Pukin kasvot tai jokin muu muotokuva, mutta hän valitsi hyvien perusteluiden myötä toisin. Kyseessä on hänen ensimmäinen tatuointinsa, joten hän ei halua pitkäkestoista kasvokuvaa, joka sisältää muun muassa paljon värittämistä. Watson kertoi sen sijaan tatuoivansa #PukkiParty-tekstin takapuoleensa.


CFR CLUJ vs KUPS – 100.00 JÄTTIKERROIN

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö vähintään 1€ veto KuPSin voitosta.

Saat 100.00 jättikertoimen!