Norwichin hyökkääjä Teemu Pukki debytoi tällä kaudella Valioliigassa. Startti maailman kovimmassa sarjassa oli suorastaan mykistävä. Pukki teki ensimmäiseen viiteen peliin peräti kuusi maalia ja antoi päälle vielä kaksi maalisyöttöä.

Edellisellä kaudella Pukki oli johdattanut maaleillaan Norwichin Mestaruussarjan voittoon. Pukki iski 29 osumaa ja hänet valittiin myös sarjan parhaaksi pelaajaksi. Pukin debyyttikausi Valioliigassa käynnistyi legendaariselta Anfieldilta Liverpoolia vastaan.

– Kun otteluohjelma tuli ja näki, että eka matsi on vieraissa Liverpoolia vastaan, niin oli se jotenkin surrealistinen fiilis. Ei oikein osannut edes ajatella, että tuolla (Anfieldilla) tulee se debyytti, Pukki kertoi Suplan Pukki Party -podcastin tuoreimmassa jaksossa.

Itse ottelu Liverpoolia vastaan ei suomalaista jännittänyt.

– Muistan sen fiiliksen, kun olimme menossa kentälle ennen peliä. Jotenkin ei edes jännittänyt. Ajattelin, että olisi tosi jännittynyt fiilis, kun peli alkaa, mutta oli oikeastaan aika rento fiilis mennä kentälle, Pukki muisteli.

Liverpool ei antanut sarjanousijalle armoa, vaan tykitti tylyt 4-1-lukemat tulostaululle. Pukki kuitenkin sai heti debyytissään ensimmäisen maalinsa Valioliigassa.

Pukki kärkkyi maalipörssin kärkisijoilla ensimmäisten otteluiden jälkeen. Kauden ikimuistoisin ottelu nähtiin Norwichin kohdalla viidennessä ottelussa hallitsevaa mestaria Manchester Cityä vastaan. Norwich kaatoi hurmioituneen kotiyleisönsä edessä Cityn maalein 3-2. Pukki teki maalin ja syötti toisen.

– Alkukausi meni ihan ok. Isoja vastaan pelattiin hyvin. City oli silloin vielä aika iso mestarisuosikki. City-peli on itselleni ehkä sellainen matsi, jonka tulee muistamaan aina. Siinä pelissä fiilis oli jotenkin aivan käsittämätön. Yleisö oli ihan sekaisin koko pelin ajan, Pukki hehkutti.