Teemu Pukin yhteispeli Norwich-taiturin kanssa on Valioliigan huippua – ainoastaan yksi tutkapari ollut tehokkaampi

© Kuva: Getty Images

Teemu Pukki nousi jo viime kaudella Norwichin selkeäksi ykköstykiksi keltapaitojen hyökkäyksessä tehtyään peräti 29 maalia 43 otteluun Englannin Mestaruussarjassa.

Heti tämän kauden alussa Pukki osoitti olevansa yhtä kova pala purtavaksi maan korkeimmalla sarjatasolla. Suomalaiskärki jatkoi vahvaa maalintekovirettään Valioliiga-kenttien puolella, osuen jopa kuusi kertaa ensimmäiseen viiteen peliinsä.

Pukki ehti tehdä 11 maalia ja antaa kolme maalisyöttöä Norwichin paidassa ennen valioliigakauden keskeytymistä. Kaikki kolme maalisyöttöä hän antoi joukkueen nuorelle laitahyökkääjälle Todd Cantwellille.

22-vuotias Cantwell, joka on tehnyt tällä kaudella kuusi valioliigamaalia, on puolestaan syöttänyt kaksi Pukin osumaa. Kaksikko on siis löytänyt toisensa maalinteon parissa yhteensä viisi kertaa tämän kauden aikana.

Pukin ja Cantwellin yhteispeli on ollut Valioliigan huippua, sillä ainoastaan Wolverhamptonin Raul Jimenez ja Adama Traoré ovat luoneet toisillensa enemmän maaleja (8) tämän kauden aikana.

Pukin ja Cantwellin loistosuoritukset ovat olleet yksiä Norwichin harvoja ilonaiheita joukkueen taistelussa valioliigaputoamista vastaan. Norwich on tällä hetkellä sarjataulukon pohjalla, seitsemän pisteen päässä putoamisviivan paremmalta puolelta.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!