Vahvistus: Teemu Pukki jälleen pelikunnossa – avauksessa lauantaina?

© Kuva: Getty Images

Suomalaishyökkääjä Teemu Pukki on toipunut flunssastaan. Näin ollen kotkalaishyökkääjä on pelikelpoinen lauantaina, kun hänen edustamansa valioliigajoukkue Norwich City pelaa sarjapelin Sheffield Unitedia vastaan vieraskentällä. Norwich kertoo asiasta verkkosivuillaan.

Pukki ja toinen flunssapotilas Alex Tettey katsoivat molemmat aiemmin tällä viikolla pelatun FA Cupin viidennen kierroksen ottelun vaihtopenkin puolelta. Tettey tosin pääsi kentälle 89. minuutilla, mutta Pukki seurasi koko ottelun penkiltä.

Cupin ottelu päättyi Norwichin kannalta hyvin, sillä Tottenham kaatui rangaistuspotkukilpailun jälkeen 2-1 Pohjois-Lontoossa.

Pukki ja Tettey eivät ole välttämättä ainoat kokoonpanoon palaavat miehet. Myös toppari Christop Zimmermann on mahdollisesti pelikunnossa lauantaina.

– Christoph Zimmermann palasi harjoituskentälle eilen. Katsotaan, miten hänen kroppansa reagoi kevyeen harjoitukseemme. Hän saattaa olla mukana huomenna, Norwichin manageri Daniel Farke sanoi seuran sivuilla.

Pitkäaikaispotilas, niin ikään puolustuspään mies Timm Klose palasi myös joukkueen harjoitusvahvuuteen tällä kaudella. Lauantaina hän ei ole vielä mukana miehistössä, mutta kenties jo pian.

– Hän on ollut poissa 6,5 kuukautta. Nyt hänelle on tärkeää ottaa askel kerrallaan. Ensi viikko on ensimmäinen kunnon viikko joukkueen kanssa. Polvivammasta kärsinyt pelaaja saattaa tulla valituksi pian johonkin peliin.

Emiliano Buendia tuli vaihtoon Tottenhamia vastaan, mutta argentiinalaisen kohdalla kyse ei kuitenkaan ole Farken mukaan mistään vakavasta.

– Luojan kiitos se oli vain kramppi. Hän ei ole pelannut avauskokoonpanossa viiteen viikkoon, joten se on ymmärrettävää, Farke selitti.


PÄIVÄN VIHJE: FULHAM – MANCHESTER UNITED

Jääkö ManU telineisiin Lontoon kaatosateessa?