”Teemu Pukki vihasi minua jouluun asti”, sanoo Norwichin kapteeni

© Kuva: Getty Images

Norwichin kapteeni Grant Hanley kehuu suomalaiskärki Teemu Pukkia seurasponsori Dafabetin Captains Callissa, jossa hän keskustelee Celticin kipparin Scott Brownin kanssa.

– Hän ei välitä pätkääkään siitä, mitä kukaan muu hänestä ajattelee. Hän vain saapuu paikalle, istuu paikalleen ja pelaa Candy Crushia puhelimellaan, menee ulos harjoittelemaan, käy suihkussa ja lähtee kotiin, Hanley sanoo Pukista.

Skotti paljastaa, että Pukki joutuikin monta kertaa hänen hampaisiinsa saavuttuaan seuraan vuonna 2018. Sittemmin heistä tuli kuitenkin hyviä kaveruksia.

– Uskon, että hän todennäköisesti olisi ensimmäinen, joka kertoisi tämän. Hän tuli seuraan kesällä ja jouluun asti hän vihasi minua, siis vihasi minua, toteaa Hanley.

– Hän on hyvä tyyppi, niin maanläheinen, ei mitään hienostelua. Hän haluaa vain tulla paikalle, hoitaa työnsä ja tehdä kovasti töitä – ja hän myös nauttii oluesta poikien kanssa.

Hanley mainitsee, ettei Pukki tunnu olevan lähes koskaan loukkaantuneena, vaan pelaa kolhuista huolimatta.

– Hän ei ole koskaan fysioterapeutin huoneessa hoidettavana. Hän vain jatkaa pelaamista, menee eteenpäin. Hän on lisäksi yllättävän nopea. Mielestäni hän ei saa siitä tarpeeksi tunnustusta, hän on todella terävä.

Lähde: Pink Un


PÄIVÄN VIHJE: FULHAM – MANCHESTER UNITED

Jääkö ManU telineisiin Lontoon kaatosateessa?