Norwichin kokoonpanossa oli keskiviikkona iso yllätys, kun Huuhkajien tähtihyökkääjä Teemu Pukki ei ollut avauksessa Evertonia vastaan.

Kyseessä oli ensimmäinen kerta tällä kaudella, kun Pukki, 30, tulee sarjaottelussa kentälle vasta vaihdosta. Hänen vuoronsa koitti 71. minuutilla, mutta Pukki ei onnistunut kääntymään ottelua Norwichin voitoksi. Everton vei pisteet Carrow Roadilta 1-0-voitolla.

Pukki on viimeksi onnistunut maalinteossa tammikuussa Tottenhamia vastaan, mutta useat Norwichin kannattajat ihmettelivät, mitä joukkueen tämän kauden paras maalintekijä tekee vaihtopenkillä.

– Teemu tietää, että luotan häneen ja olen aina hänen tukenaan, kommentoi Norwichin päävalmentaja Daniel Farke The Pink Unin mukaan keskiviikon ottelun jälkeen.

– Ihmiset puhuvat siitä, kuinka monta minuuttia hän on pelannut ilman pelitilannemaalia.

OptaJoe

@OptaJoe
28 - Excluding penalties, Norwich’s Teemu Pukki hasn’t scored with any of his last 28 shots in the Premier League since netting against Leicester in December. Bench.

– Välillä tällaisen kuivan jakson ja kirouksen murtamisessa on järkevää ottaa hänet kentälle, kun vastustaja on hieman väsyneempi ja hän pääsee sisään tuorein jaloin. Sitä me yritimme, mutta se ei tuottanut tulosta maalin muodossa.

– Mutta hän tietää, että luotan häneen täysin.

– Meillä oli kymmenen ottelua viidessä viikossa, ei kunnon harjoituskautta ja sääolosuhteet olivat varsin kuumat. Se on vaikeaa etenkin hyökkäyspään pelaajille. Yritämme saada hieman tuoreutta ja terävyyttä pelaamiseemme, joten minä halusin kierrättää pelaajia muutamilla paikoilla.

Sarjanousija Norwich on Valioliigassa viimeisenä, kuuden pisteen päässä putoamisviivasta.