PinkUn: Teemu Pukin tilanteesta lisätietoa – Daniel Farken avainpelaaja myös ensi kaudella: ”Uskomattoman tärkeä”

© Kuva: Getty Images

Norwichin suomalaishyökkääjä Teemu Pukki on tärkeä osa Daniel Farken palapeliä myös ensi kaudella Mestaruussarjassa. The PinkUn -paikallislehden mukaan Pukista ei ole tullut tarjouksia, eikä mies ole lähdössä.

Siirtohuhuja Pukin ympärillä on ollut jonkin verran, mutta ei tosin mitään konkreettista. Kiinnostusta on huhuiltu olevan turkkilaisesta Besiktasista sekä valioliigaseura Burnleysta, mutta Norwichilla ei ole minkäänlaista halua rahastaa suomalaisella.

Lisäksi Lehti kertoo, etteivät Pukin edustajat ole antaneet minkäänlaisia viitteitä siitä, että hyökkääjä olisi jättämässä seuran.

Näillä näkymin toinen Norwich-hyökkääjä Josip Drmic olisi kaupan. Se tarkoittaisi, että Norwich lähtisi ensi kauteen kaksikolla Pukki ja Adam Idah, joka sai jo viime kaudella hieman vastuuta edustusjoukkueessa.

Norwichin manageri Daniel Farke luottaa yhä vahvasti Pukkiin, vaikka loppukausi olikin suomalaiselle vaikea. Sitä se toki oli koko joukkueelle.

– Hän (Pukki) on meidän avainpelaaja. Hän aloitti 32 valioliigaottelua. Se kertoo paljon siitä, kuinka paljon luotan ja uskon häneen. Hän oli jälleen kerran meidän paras maalintekijämme. Toinen puoli kaudesta oli hänelle vaikea, koska olimme vaikeuksissa koko joukkueena, Farke sanoi PinkUnin mukaan.

Norwich aloitta harjoittelun ensi viikolla ja Pukin on määrä olla silloin joukkueen mukana normaalisti. Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva kommentoi aiemmin Ilta-Sanomien haastattelussa, että hän toivoisi Pukin siirtyvän Norwichista pois. Pukin asema A-maajoukkueessa tuskin kuitenkaan horjuu, mikäli suomalainen jatkaa vahvoja otteitaan Mestaruussarjassa.

– Hän on niin tärkeä pelaaja meille ja maajoukkueelleen, ja hänestä näkyi kauden toisella puolikkaalla, että hän oli hieman väsynyt. Me haluamme nyt, että hän palautuu ja saa tuoreen alun. Olen todella luottavainen, että hän on meille uskomattoman tärkeä pelaaja ensi kaudella, Farke kehui.