Teemu Pukki teki kaksi maalia, kun Norwich voitti Blackburn Roversin 2-1-lukemin suomalaishyökkääjän sadannessa ottelussa Kanarialintujen paidassa.

30-vuotiaan suomalaistähden voittomaaliksi jäänyt osuma oli hänen 50. maalinsa Norwichille. Ottelun jälkeen Pukki paljasti, että hän halusikin saavuttaa kyseisen rajapyykin lauantaina juhlapelinsä kunniaksi.

– Se oli suunnitelmani, kun huomasin että tämä olisi sadas otteluni, Pukki kertoi pelin jälkeen Norwichin verkkosivuilla.

– Minulta puuttui enää nämä kaksi maalia ja halusin tehdä ne tänään. Olen hyvin tyytyväinen erityisesti siksi, että ne maalit toivat meillä kolme pistettä.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Norwich City FC

@NorwichCityFC
💬 “It was my plan, when I saw that this was my 100th game and I was two goals behind 50, I really wanted to get it today, so I’m really happy with that, especially because we got the three points from those goals." 👏

Pukki on tehnyt tällä kaudella yhdeksän maalia Mestaruussarjassa. Osumat ovat johdattaneet Norwichin sarjataulukon kärkeen ja kurssin kohti Valioliiga-paluuta.

[readmore from=Teemu-Pukki]

Pukki toivoo, että useiden loukkaantumisista kärsineiden pelaajien paluu vankistaa Norwichin asemaa piikkipaikalla joulukuun raskaan ottelutahdin keskellä.

– Tämä on ollut haastavaa aikaa loukkaantumisten kanssa, mutta nyt pelaajat kuten Kenny (McLean), Jordan (Hugill) ja Todd (Cantwell) ovat palaamassa, joten on tärkeä jatkaa pisteiden haalimista. Kausi on pitkä ja meidän on vain jatkettava työskentelemistä, Pukki lisäsi.

LUE MYÖS: