Teemu Pukki loukkaantui – näin Norwich-manageri kommentoi ”outoa” vammaa

© Kuva: Getty Images

Teemu Pukki oli yllättävä poissaolija, kun Norwich kohtasi Cardiff Cityn lauantain Mestaruussarja-ottelussa. Seura ilmoitti tunti ennen pelin alkua, että suomalaishyökkääjä on venäyttänyt kylkensä.

Pukki, 30, on Norwichin paras maalintekijä tällä kaudella. 11 kertaa maalannutta kärkimiestä ei kuitenkaan kaivattu lauantaina apuun, kun Cardiff kaatui Grant Hanleyn ja Todd Cantwellin osumilla 2-1-lukemin.

Ottelun jälkeen päävalmentaja Daniel Farke kuvaili Pukin loukkaantumista ”oudoksi” ja toivoo suomalaishyökkääjän palaavan keskiviikkoon mennessä takaisin. Norwich kohtaa isännöi silloin Bristol Cityä.

– Teemun loukkaantuminen oli hieman outo. Yleensä jalkapalloilijoiden loukkaantumisissa on kyse jaloista. Mutta harjoituksissa hän tunsi jotain kyljessään. Hän meni laukomaan ja tunsi saman tien kipua. Eli ei siis merkittävä loukkaantuminen, Farke totesi PinkUnille.

– Toivon, että hän on saatavilla pian. Tässä pelissä hän ei kuitenkaan olisi kyennyt kääntyilemään ja kiihdyttämään, joten emme tuoneet häntä puolikuntoisena mukaamme.

– Toivottavasti hän on pelikunnossa keskiviikkona. Meidän on vain odotettava muutama päivä. Hänen poissaolonsa oli merkittävä takaisku, mutta minun on myös kehuttava Jordan Hugillia hänen esityksestään.

Norwich nousi voitolla 50 pisteeseen sarjataulukon piikkipaikalla. Se johtaa toisena olevaa Swanseaa seitsemällä pisteellä sekä kolmantena olevaa Bournemouthia kahdeksalla pisteellä. Swansea on pelannut yhden ottelun vähemmän.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.