Norwich vaarassa menettää Emi Buendían – Teemu Pukki näkisi korvaajana mielellään Huuhkajat-tähden: ”Hän tuntee liikkeeni”

© Kuva: Getty Images

Teemu Pukin edustama Norwich on kovaa vauhtia palaamassa takaisin Valioliigaan ensi kaudeksi.

Norwich johtaa Englannin Mestaruussarjaa kahdeksan pisteen erolla, kun enää kahdeksan ottelukierrosta on pelaamatta. Mestaruussarjan kaksi parasta joukkuetta nousee suoraan, joten Kanarialintujen pullat on hyvin uunissa, sillä kolmannella sijalla oleva Swansea on peräti 14 pistettä perässä.

Norwichille riittää nousuun jäljellä olevista otteluista varmuudella 14 pistettä, mutta mitä todennäköisimmin huomattavasti vähempikin pistemäärä riittää.

Pukki kuitenkin muistuttaa, että vielä on paljon pelattavaa, eikä syytä shampanjapullon avaamiseen ole ennen kuin nousu on täysin varma.

– Paluu Valioliigaan on totta kai unelma, mutta vielä on hieman duunia edessä. Pitää hakea ne tarvittavat pisteet ja ansaita se paikka sieltä, Pukki kertoi SuomiFutis.comille torstaina Huuhkajien mediatilaisuudessa.

– Viime kaudella pääsimme jo kokeilemaan pelaamista siellä, mutta vähän jäi kyllä hampaankoloon. Kausi alkoi hyvin, mutta sitten joukkue – minä mukaan lukien – hyytyi.

– Meillä on siis kovat näyttöhalut mennä ja pärjätä siellä. Kovasti odotan, että nousu tapahtuu, mutta niin kuin sanoin, vielä on vähän duunia tehtävänä.

Vaikka Norwich on nousemassa saattaa Pukki menettää pitkäaikaisen tutkaparinsa, Emiliano Buendían, kauden päätteeksi. Buendía on alustanut tällä kaudella peräti kahdeksan Pukin maalia, mutta argentiinalaistaituria viedään siirtohuhuissa astetta suurempaan seuraan.

Jos Buendía lähtee, näkisi Pukki uutena ”ruokkijanaan” mielellään maajoukkuetoveri Robin Lodin, joka on Huuhkajissa pedannut hänelle maalipaikkoja.

– Röbä on huippupelaaja. Hänen kanssaan on todella kiva pelata, joten miksipäs ei?, jatkoi Pukki hymyssä suin.

– Samalla tavalla [kuin Buendía], Lod tuntee minun liikkeet hyvin ja löytää ne oikeat tilat. Hän on laadukas kaveri.

Pukki paljastaa, että Suomen pelit nousevat aina silloin tällöin puheenaiheeksi myös Norwichissa.

– En ole itse asiassa [suositellut ketään pelaajia Norwichin hankkittavaksi]. Siellä on scoutit ja muut, jotka hoitavat sen puolen. Mutta kyllä he siellä seuraavat myös meidän (Suomen) pelejä. Yleensä siellä ollaan kaikesta ihan hyvin perillä, kun menee takaisin.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.