Teemu Pukki tuhlaili ennennäkemättömällä tavalla – Norwich-luotsi pettyi: ”Olisi pitänyt hyödyntää yksi”

© Kuva: Getty Images

Teemu Pukki teki juuri kolme maalia kahteen MM-karsintaotteluun Huuhkajien paidassa. Ruuti oli kuitenkin harvinaisen märkää, kun hän palasi maajoukkueen riveistä Norwichin miehistöön.

Pukki jäi perjantaina maaleitta, kun Norwich pudotti pisteitä Preston North Endin vieraana (lue lisää). Suomalaishyökkääjä laukoi ottelussa jopa seitsemän kertaa, mutta vain yksi hänen laukauksistaan meni kohti maalia. Yksi laukaus tärähti puolestaan ylärimaan.

Kyseessä oli ensimmäinen kerta Pukin maalirikkaan Norwich-uran aikana, kun hän on laukonut seitsemän kertaa yhdessä ottelussa ja jäänyt silti ilman täysosumaa. Manageri Daniel Farke oli luonnollisesti pettynyt Pukin viimeistelyyn, mutta piti lopputulosta muutenkin ”vitsinä”.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

– Teemu on todennäköisesti pukukopin toiseksi pettynein kaveri tänään. Hänen viimeistelynsä ei ollut aivan täydellistä. Hänellä oli kaikki nämä paikat, joista hänen olisi pitänyt hyödyntää yksi. Toisen maalin tekeminen olisi tappanut pelin, harmitteli Farke lehdistölle.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

– Hukkasimme liian paljon maalipaikkoja voittaaksemme pelin oudoissa ja hankalissa olosuhteissa. Monien osa-aluieiden osalta tämä oli huippuottelu ja suorituksemme oli todella hyvä näin haastavassa vieraspelissä, saksalaisluotsi jatkoi Norwichin verkkosivuilla.

– Lopputulos on totta puhuen vitsi. Se ei ole lainkaan reilu heijastus ottelusta, koska pelasimme todella hyvän avausjakson ja olisimme voineet olla isommassa johdossa puoliajan tullen.

– Toisella jaksolla emme antaneet heille yhtäkään laukausta kohti maalia. Jos et kuitenkaan tee toista maalia, voi jalkapallo olla maailman epäreiluin urheilulaji.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.