Norwichissa mietitään jo elämää Teemu Pukin jälkeen – ”Teemu on fantastinen pelaaja, mutta…”

© Kuva: Getty Images

Suomalaiskärki Teemu Pukin manttelinperijä Norwichissa saattaa olla Josh Sargent, joka hankittiin seuraan hiljattain saksalaisseura Werder Bremenistä.

Sargent, 21, pääsi Liverpool-ottelun loppuminuuteilla tekemään debyyttinsä Valioliigassa.

– Teemu on fantastinen pelaaja, mutta tämän kauden lopussa hän on 32-vuotias, enkä usko hänen pystyvän pelaamaan 42-vuotiaaksi, joten meidän on ajateltava tulevaisuutta, Norwichin manageri Daniel Farke kommentoi Eastern Daily Pressin mukaan.

Farken mukaan Norwichissa on isoja odotuksia Sargentia kohtaan. Tämä on nopea, työteliäs ja hyvä ilmassa. Manageri kuitenkin muistuttaa, että on äärimmäisen vaikeata hankkia pelaajia, jotka takaavat kaksinumeroisen maalimäärän.

– Saimme sen Teemun kanssa, kun hankimme hänet. Joshin suhteen meillä on tunne, että hän on täynnä potentiaalia ja hänellä on aika vaikuttava maalintekotilasto nuorisotasolta ja kansalliselta tasolta.

– 21-vuotiaana hän oli pelannut 70 peliä Werderin paidassa ja hänellä oli kaksinumeroinen maali- ja syöttömäärä. Kyllä, hänen on parannettava noilla osa-alueilla, mutta hän pelasi kahden viime kauden ajan joukkueessa, jolla oli hieman vaikeata.

Pukki pelaa nyt neljättä kauttaan Norwichissa. Seura hankki hänet ilmaiseksi vuonna 2018.