Suomalaiskärki Teemu Pukin manttelinperijä Norwichissa saattaa olla Josh Sargent, joka hankittiin seuraan hiljattain saksalaisseura Werder Bremenistä.

Sargent, 21, pääsi Liverpool-ottelun loppuminuuteilla tekemään debyyttinsä Valioliigassa.

– Teemu on fantastinen pelaaja, mutta tämän kauden lopussa hän on 32-vuotias, enkä usko hänen pystyvän pelaamaan 42-vuotiaaksi, joten meidän on ajateltava tulevaisuutta, Norwichin manageri Daniel Farke kommentoi Eastern Daily Pressin mukaan.

[readmore from=Teemu-Pukki]

Farken mukaan Norwichissa on isoja odotuksia Sargentia kohtaan. Tämä on nopea, työteliäs ja hyvä ilmassa. Manageri kuitenkin muistuttaa, että on äärimmäisen vaikeata hankkia pelaajia, jotka takaavat kaksinumeroisen maalimäärän.

– Saimme sen Teemun kanssa, kun hankimme hänet. Joshin suhteen meillä on tunne, että hän on täynnä potentiaalia ja hänellä on aika vaikuttava maalintekotilasto nuorisotasolta ja kansalliselta tasolta.

– 21-vuotiaana hän oli pelannut 70 peliä Werderin paidassa ja hänellä oli kaksinumeroinen maali- ja syöttömäärä. Kyllä, hänen on parannettava noilla osa-alueilla, mutta hän pelasi kahden viime kauden ajan joukkueessa, jolla oli hieman vaikeata.

Pukki pelaa nyt neljättä kauttaan Norwichissa. Seura hankki hänet ilmaiseksi vuonna 2018.