Upea volley! Teemu Pukki pelasti Norwichin nöyryytykseltä

© Kuva: Getty Images

Newcastle ja Norwich pelasivat tiistaina 1-1-tasapelin Valioliigassa.

Kotijoukkueen peli alkoi karmaisevalla tavalla, kun toppari Ciaran Clark sai suoran punaisen kortin jo yhdeksännellä minuutilla. Clark menetti pallon Teemu Pukille, joka rynnisti läpiajoon, mutta Clark repi hänet kumoon ja vei siten Kanarialinnuilta selkeän maalintekopaikan.

Newcastle reagoi ulosajoon ottamalla laitapelaaja Ryan Fraserin pois kentältä ja vaihtamalla keskuspuolustaja Federico Fernándezin sisään.

Ylivoimastaan huolimatta Norwich ei saanut otettua peliä kunnolla haltuunsa. Tauolle mentäessä Newcastlelle oli kirjattu viisi maalintekoyritystä ja vieraille yhdeksän.

Toista jaksoa oli takana vajaa vartti, kun Newcastlelle vihellettiin rangaistuspotku. Norwichin Billy Gilmour osui kädellään palloon kulmapotkutilanteessa. Maalivahti Tim Krul sai näppejään väliin Callum Wilsonin vetoon, mutta pallo jatkoi matkaansa verkkoon.

Norwich puski pitkään päätään seinään, kunnes hieman ennen 80 minuutin täyttymistä Kanarialinnut tuli tasoihin. Maalivahti Martin Dúbravka torjui Norwichin ensimmäisen yrityksen, mutta Dimitris Giannoulis palautti pallon maalin edustalle ja Pukki täräytti komean volleyn verkkoon.

Norwich nousi tuloksen myötä 18. sijalle ja Newcastle jatkaa sarjataulukossa vihoviimeisenä.

Illan toisessa Valioliiga-ottelussa Leeds voitti Crystal Palacen 1-0 Raphinhan viime hetken rangaistuspotkumaalilla. Voiton myötä Leeds nousi 15:ksi ja Palace putosi 12:ksi.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.