Liverpoolin lista Georginio Wijnaldumin mahdollisista korvaajista sen kun vain kasvaa.

Espanjalaislehti AS ja italialaislehti CalcioMercato uutisoivat aiemmin tällä viikolla, että Liverpool olisi kiinnittänyt katseensa AZ Alkmaarin kapteeniin Teun Koopmeinersiin.

Koopmeiners, 23, on tehnyt loistavaa jälkeä Eredivisiessä ja näyttäisi siirtyvän ensi kaudeksi suurempiin ympyröihin.

Hollannin nuorten maajoukkueessa 19 ottelua pelannut keskikenttämies on avannut AZ:n kaikki 28 sarjaottelua tällä kaudella.

Vaikka Koopmeiners viihtyy parhaiten keskikentän keskustassa on hän tehnyt jopa 17 maalia 37 otteluun tällä kaudella. Maaleista 15 on tullut Eredivisiessä ja yksi Eurooppa-liigassa. Maalisyöttöjä hän on takonut vyölleen seitsemän.

[readmore from=Liverpool]

Liverpool ei kuitenkaan ole ainut seura hänen perässään, sillä myös AS Roma, Internazionale, Napoli ja Sevilla ovat osoittaneet kiinnostuksensa lupaavaa hollantilaista kohtaan.

Wijnaldumin sopimus Anfieldilla umpeutuu puolestaan tänä kesänä ja hänellä on ollut lupa neuvotella siirrosta muiden seurojen kanssa tammikuusta lähtien.

The Sunday Times uutisoi hiljattain, että Wijnaldum olisi päässyt ilmaissiirrosta sopuun Barcelonan kanssa. 30-vuotiasta on kuitenkin yhdistetty vielä tämänkin jälkeen esimerkiksi Internazionaleen ja jopa Chelseaan.