Chelsea on tiedustellut AC Milanilta laitapuolustaja Theo Hernándezin saatavuutta, kertoo Tuttosport.

Lontoolaisseurassa avautui tarve vasemmalle laitapakille, kun selvisi, että Ben Chilwellin polvivamma vaatii leikkaushoitoa. Englannin maajoukkuepuolustajan odotetaan olevan koko loppukausi sivussa, joten Chelsean ainoa luontainen vaihtoehto kyseiselle tontille on Marcos Alonso.

Tuttosportin mukaan AC Milan ei luovu 24-vuotiaasta Hernándezista alle 60 miljoonalla eurolla. Ranskalaispuolustajalla on kesään 2024 ulottuva diili Milanin kanssa, mutta osapuolet neuvottelevat parhaillaan jatkosopimuksesta, joka pitäisi hänet seurassa kaksi vuotta pidempään ja nostaisi hänen palkkaansa.

Hernández siirtyi AC Milaniin kesällä 2019 Real Madridista 21.5 miljoonalla eurolla, ja hän on noussut Italiassa pelipaikkansa arvostetuimpien pelaajien joukkoon koko Euroopassa. Aiemmin Hernández on yhdistetty huhuissa myös Paris Saint-Germainiin ja Manchester Cityyn.

Chelsean ja Milanin välillä ei ole käyty vielä virallisia neuvotteluja Hernándezista. Lehtitietojen mukaan Chelsea on harkinnut myös Lucas Dignen lainaamista Evertonista tai jonkun laitapuolustajansa kutsumista takaisin lainalta.