Chelsea voitti maanantai-illan valioliigakamppailussa Evertonin lukemin 2-0 (lue otteluraportti).

Lontoolaisseura punnersi voitollaan ainakin hetkellisesti neljänneksi, kun sen tappioton putki Thomas Tuchelin alaisuudessa venyi jo peräti 11 ottelun mittaiseksi.

Lopputuloksella Tuchel kirjasi nimensä myös Valioliigan historiankirjoihin.

Frank Lampardin korvannut saksalaisluotsi on nimittäin ensimmäinen manageri koko kilpailun historiassa, jonka ensimmäisessä viidessä kotipelissä vastustaja ei ole onnistunut kertaakaan maalinteossa.

Chelsea on kohdannut kotikentällään sekä Wolverhamptonin, Burnleyn, Newcastlen, Manchester Unitedin että Evertonin. Kolme voittoa ja kaksi tasapeliä näistä peleistä napsinut Chelsea on pitänyt jokaisessa ottelussa maalinsa puhtaana.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

OptaJoe

@OptaJoe
5 - Chelsea boss Thomas Tuchel has become the first manager in Premier League history to see his side keep a clean sheet in each of his first five home games in charge in the competition. Solid. #CHEEVE

Tuchel oli Chelsean maanantaiseen suoritukseen luonnollisesti tyytyväinen. Stamford Bridgen kirkkain tähti oli valeysin roolissa pelannut saksalaistaituri Kai Havertz, joka osallistui vahvasti sinipaitojen kumpaankin maaliin.

LUE MYÖS: Tätä Chelsea-fanit ovat odottaneet! Saksalaishankinta loisti uudessa roolissaan – Everton voimaton lontoolaisten vieraana

Vaikka Havertzin ura Chelsean paidassa on alkanut odotuksiin nähden heikosti, uskoo Tuchel 21-vuotiaan huippulupauksen menestyvän Lontoossa.

[readmore from=Chelsea]

– Olen hyvin tyytyväinen Kaihin. Luotimme häneen, ja hän otti tästä luotosta hyödyn irti, Tuchel saneli ottelun jälkeen BT Sportille.

– Hän on pelaaja, jolla on kaikki tarvittavat ominaisuudet olla dominoiva hahmo hyökkäyksessä. Hän todella paransi otteitaan ja nousi tänään esille.

– Pelaajien ja seuran laatu on kaikkien nähtävissä. On ilo olla kentän laidalla ja työskennellä tämän joukkueen kanssa. Kaikki tässä seurassa antavat kaikkensa kilpaillekseen tällä tasolla.