Liverpoolin pitäisi hankkia Timo Wernerin sijaan toinen kuuma maalitykki, sanoo Valioliigan ex-maalikuningas – ”Heidän on tavoiteltava parasta”

© Kuva: Getty Images

RB Leipzigin maalitykki Timo Werner yhdistetään siirtohuhuissa jatkuvasti Liverpooliin, mutta Valioliigan entinen maalikuningas Kevin Phillips näkisi Anfieldilla mieluummin Erling Braut Hålandin.

Kaudella 1999–2000 peräti 30 liigaosumaa Sunderlandin paidassa paukuttanut Phillips myöntää Football Insiderin haastattelussa, että 24-vuotias Wernerkin olisi ”erittäin hyvä” ostos.

Football Insiderin tietojen mukaan Liverpool ei ole halukas maksamaan kokonaisuudessaan Wernerin sopimukseen kirjattua 53,7 miljoonan punnan ulosostohintaa, joka on voimassa kesäkuusta alkaen.

Sen sijaan seura harkitsee pienemmän summan tarjoamista kolmessa eri osassa, koska siirtomarkkinat ovat epävakaat koronakriisin takia.

– Jos he jahtaavat häntä, se on rohkaisevaa kuulla. Se maksaa aika paljon rahaa, mutta hän näyttää laatupelaajalta, Phillips kommentoi.

– Liverpool on nyt siinä pisteessä, että heidän on tavoiteltava parasta, ja hän on ehdottomasti yksi niistä. Jos he eivät pysty hankkimaan Hålandia, joka heidän pitäisi yrittää hankkia, kun taas Werner ei ole saman tason pelaaja. Hän on erittäin hyvä pelaaja, jos he saisivat hankittua hänet.

Phillipsin mukaan saksalaismanageri Jürgen Klopp on varmasti mielissään siitä, että Werner on mediatietojen mukaan kiinnostunut siirtymään ainoastaan Liverpooliin.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!