Liverpool on liittynyt siirtokilpaan Norwich Cityn lupaavasta keskikenttäpelaajasta Todd Cantwellista, The Athletic uutisoi. Liverpoolin lisäksi Manchester City, Manchester United sekä Tottenham seuraavat tarkasti 21-vuotiaan englantilaistaiturin otteita.

Liverpoolia ollaan yhdistetty viime aikoina Kylian Mbappén ja Jadon Sanchon tapaisiin superlupauksiin. The Athleticin mukaan seuran tavoitteena on kuitenkin vahvistaa rivejään sellaisilla pelaajilla, jotka eivät ole vielä murtautuneet Euroopan parrasvaloihin, ja joiden hankkiminen ei vaadi siirtoennätyksien rikkomista.

The Daily Mailin mukaan Cantwell olisi ensi kesänä saatavilla vain 30 miljoonalla punnalla (noin 35 miljoonaa euroa). Talvisiirtoa on oikeastaan turha odottaa, sillä Liverpool haluaa seurata häntä tarkemmin vielä kauden loppuun saakka. Norwich ei myöskään halua luopua parhaimmista pelaajistaan kesken kauden.

Cantwell on ollut yksi putoamisvaarassa olevan Norwichin tehokkaimpia pelaajia kuluneella kaudella, tehden kuusi maalia ja antaen kolme maalisyöttöä 21 otteluun. Hän on joukkueen toisiksi paras maalintekijä yhdeksän osumaa tehneen Teemu Pukin jälkeen, eikä kummankaan pelaajan uskota tyytyvän Mestaruussarja-paluuseen.